27 / 04 / 2024

Ekin Türkmenin iznik gölü kenarındaki evi

Ekin Türkmenin iznik gölü kenarındaki evi

Ekin Türkmen, yeni projesi Hatasız Kul Olmaz dizisinin çekimleri için iki aydır İznik'te yaşıyor. Türkmen, İznik Gölü kenarında ev tuttu. Set dışında kalan zamanda evini dekore eden oyuncu iznik çinisi kurslarına da gidiyor...

Katron Enerji İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Katron Enerji İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Şakar tarafından kuruldu.

Türk çiftçiler toprağa bakınca gözlerine inanamadı! Resmen para ve bereket fışkırdı, siz de ekin

Türkiye'de tarım alanında farklı denemeler yapılmaya devam ediyor. Son olarak denemesi yapılan bir üründen yüksek verim alınmasının ardından ekimlerin artırılması yönünde karar alındı.

Türk çiftçiler acilen tıklasın! Bu biberi ilk defa göreceksiniz, hemen toprağınıza ekin

Türkiye'de normal olarak aldığı sivri ve çarliston biberlerin yanı sıra başka biber türleri de yetişiyor. İşte o biber türlerinden biri de Kaliforniya biberi... Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

Flokser İleri Kimya Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flokser İleri Kimya Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Tükek ve Ekin Tükek ortaklığında kuruldu.

Flokser İleri Kimya Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flokser İleri Kimya Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Tükek ve Ekin Tükek ortaklığında kuruldu.

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekin tarafından kuruldu.

EPDK'den akaryakıt şirketlerine 'fiyatları makul seviyeye çekin' uyarısı!

EPDK Başkanı Yılmaz, akaryakıt şirketlerine yönelik, "Daha önce 3 kere uyguladığımız gibi gereken adımı atmaktan çekinmeyiz. Ya şirketler fiyatları makul seviyeye çekecek ya da tavan fiyat kararı alarak biz makul seviyeye çekeceğiz." dedi.

İznik için acele kamulaştırma kararı!

İznik ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekin Çatı İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Çatı İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Güney tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekinözü Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İsviçre sokakları Türk çözümüyle akıllanacak!

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen "dünyanın ilk ve tek modüler yapıdaki akıllı şehir mobilyası" Ekin Spotter için ilk sipariş İsviçre'den alındı.

Ekin Türkmenin iznik gölü kenarındaki evi Haberi

Ekin Türkmenin iznik gölü kenarındaki evi

Ekin Türkmen, yeni projesi Hatasız Kul Olmaz dizisinin çekimleri için iki aydır İznik'te yaşıyor. Başrolü Murat Han ve Ertan Saban ile paylaşan Türkmen, İznik Gölü kenarında ev tuttu. Set dışında kalan zamanda evini dekore eden oyuncu iznik çinisi kurslarına da gidiyor. Türkmen, Osman Sınav'la yeniden çalışmaktan mutlu olduğunu söylüyor. 



Milliyet...