04 / 05 / 2024

Ekinci İnşaat Mersi

Ekinci İnşaat Mersi

İnşaat sektöründe Mersin'in önde gelen firmaları arasında yer alan Ekinci İnşaat, bu yıl pek çok yeniliğe imza atmayı planladığı projeleri için 100 milyon TL'nin üzerinde yatırım hedefliyor.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Ekinci İnşaat'tan Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen projesi!

Ekinci İnşaat, su kıtlığına karşı da projelerinde farkındalık oluşturuyor. Firma, Akdeniz'de, Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen sitesini inşa etti.

Ekinci İnşaat’tan Mersin'e kendi enerjisini üretecek proje!

Ekinci İnşaat’ın, kendi enerjisini üretecek konut projesinin temeli Mersin'de atıldı. 27 dönüm alana kurulacak iki bloktan oluşacacak Ekinci Solaris'in yüzde 91'i yeşil alan olacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ekinci Plastik Oto Parçaları Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci Plastik Oto Parçaları Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Züheyr Coşkun tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekinci Mekanik İnşaat Tesisat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci Mekanik İnşaat Tesisat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Ekinci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İST Ekinci Yapı ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İST Ekinci Yapı ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Ekinci imzasıyla kuruldu.

Ekinci İnşaat, enerji maliyetlerini yüzde 60 düşürecek!

Ekinci İnşaat, yeni projesi Global İş Merkezi'nde çevreye odaklanacak. Ekinci İnşaat, enerji maliyetlerini yüzde 60 oranında düşürmeyi hedefliyor.

Ekinci İnşaat Mersin'de 100 milyon TL'lik yatırım hedefliyor!

İnşaat sektöründe Mersin'in önde gelen firmaları arasında yer alan Ekinci İnşaat, bu yıl pek çok yeniliğe imza atmayı planladığı projeleri için 100 milyon TL'nin üzerinde yatırım hedefliyor.

Başkan Ekinci: Mersin'de derhal kentsel dönüşüm başlamalı!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) ve Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, "Mersin'deki birçok bina çakıl ve elle dökülen betonlarla yapılan binalar...

Ekinci Grup İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Matbaacılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci Grup İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Matbaacılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özgür Ekinci tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'de kuruldu.

Novita'da anahtar teslimi başladı!

Yenişehir'de yükselen ve Mersin'de bir benzeri olmayan NOVITA' da anahtar teslimi başladı. Ekinci İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin çoğunluğu 1+1. Dileyenler için 2+1 ve 3+1 seçenekleri de var.

Namık Ekinci: İnşaat çeliği üretimi firmalarının denetlenmesi doğru karar!

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin "inşaat çeliği üretimi yapan tesislerin denetleneceği" yönünde yaptığı açıklamaya ilişkin;değerlendirmede bulundu.

Ekinci İnşaat Mersi Haberi

Ekinci İnşaat Mersi

Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, Mersin'de 33 senedir aralıksız yap-sat sektöründe faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, hiç ara vermeden proje üreten ender firmalardan olduklarını dile getirdi. Sektöre adım attıklarında tek blokluk projeler üretirken, 1994'te site inşaatlarına ağırlık verdiklerini anlatan Ekinci, sosyal donatıları olan ilk siteleri yapan firmalardan biri olduklarını vurguladı. Ekinci, bu yıl yaptıkları projelerin maliyetinin 100 milyon lirayı bulacağını kaydetti. 


TEMELDE SATILIYOR 

Ekinci, yaptıkları projelerin yıllar içerisinde değer kazandığının altını çizerken, dört yıl önce alınan bir dairenin değerinin bugün yüzde 100 arttığına işaret etti. Daha temel atılmada satış yapabildiklerinin altını çizen Ekinci, "Bu güveni verdik. Kendimizi bu anlamda sürekli geliştiriyoruz. Ekinci İnşaat, yaptığı projelerde hem Mersin'de hem bölgede hem de inşaat sektöründe çok ciddi kazanımlara imza attı ve atmaya...