05 / 05 / 2024

ekiz yağ 2013

ekiz yağ 2013

Ekiz Yağ ve Sabun Sanayii A.Ş'nin taşınmazları üzerindeki yüzde 20 marjlı toplam 9.815.497 'lik garame ipotek tesisi bugün itibariyle tamamlandı ve ilgili bankalarca konulmuş olan hacizlerin kaldırılması için işlemler başlatıldı...

Altında 9 sene sonra bir ilk yaşanıyor! İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatı rekor kırdı

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Kırklareli-Edirne yoluna tarlası isabet eden yaşadı!

2013 yılında inşaat çalışmalarının başladığı Kırklareli-Edirne arasında yapılan duble yol çalışmaları gece gündüz devam ediyor. Duble yola tarlası isabet eden vatandaşlar ise yaşadı...

Isparta'da 26 proje için 29 milyon TL'lik destek!

IPARD 1 hibe desteği programı kapsamında Isparta'ya 2013-2016 yılları arasında 143 milyon liralık yatırım kazandırılacak. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Isparta İl Koordinatörlüğü, IPARD 2'nin ilk çağrı döneminde de 26 projeye destek sağlayacak.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü inşaatında sona gelindi!

2013 yılında temeli atılan, büyüklüğü ve sahip olduğu özellikleriyle Türkiye'de bir ilk olacak İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü büyük ölçüde tamamlandı. Dev tesis, ilk olarak İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK) üyelerine tanıtıldı.

Margaret Thatcher'ın Londra'daki evi 30 milyon Euro'ya satılıyor!

İngiltere'de en uzun süre başbakanlık yapan ve ülkenin tek kadın başbakanı olan Margaret Thatcher'ın Londra'daki evi 30 milyon Euro'ya satışa çıkarıldı. Thatcher 1991 yılından 2013'teki ölümüne kadar burada yaşamıştı.

Gayrimenkulde son trend; Yabancıya satış!

Yabancıya konut satışı 2012'de kabul edilen Mütekabiliyet Yasası ile birlikte etkilerini göstermeye başladı. Gerek 2013'te gerekse 2014'te satışların artış hızı hayli yüksek.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nün açılışı yine ertelendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Sosyal Yaşam Kampüsü inşaatını da söz verdiği tarihe yetiştiremedi. Yapımına 2013’te başlanan ve 29 Eylül’de hizmete gireceği duyurulan kampüs halen inşaat halinde...

Beylikdüzü Demir Romance'de yaşam başladı!

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca, şarkılarını 2 bin kişilik Demir Romance sakinlerine söyledi.

Demir Romance'de yaşam başladı!

Demir inşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı.Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, erken teslim geleneğine devam ettiklerini ve projeyi zamanında önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Demir Romance projesinde yaşam başladı!

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca, şarkılarını 2 bin kişilik Demir Romance sakinlerine

Demir Romance projesinde yaşam başladı!

Demir İnşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance'de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı

Demir Romance’te yaşam coşkulu bir etkinlikle başladı!

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam coşkulu bir etkinlikle başladı. Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı ve 2000

ekiz yağ 2013 Haberi

ekiz yağ 2013

Ekiz Yağ'dan yapılan açıklama şöyle:


17.04.2013 tarihinde Bankalar ile yapılan Borç Tasfiye Sözleşmesi'nin 7.5 maddesine istinaden mülkiyeti şirkete ait olan taşınmazlar ile mülkiyeti Ekiz ailesine ait olan taşınmazlar üzerinde, teminatsız ve teminatı yetersiz bulunan bankalara alacaklarının teminatlandırılmasını teminen mevcut ipoteklerden sonra gelmek üzere protokol de belirtilen alacaklarına karşılık, % 20 marjlı  toplam 9.815.497  'lik garame ipotek tesisi bugün itibariyle tamamlanmış  olup, aynı sözleşmenin 8.1 maddesine istinaden garame ipotek tesisinden sonra ilgili bankalarca konulmuş olan hacizler kaldırılacaktır.


Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla arz ederiz.

Ekiz Yağ Ve Sabun Sanayii A.Ş.

Yönetim Kurulu...