01 / 05 / 2024

EKN Group

EKN Group

Gayrimenkulde yaşanan son gelişmelere bakıldığında sektörün ileri gelenleri, artık bireysel yatırımların sınırlı kaldığını ve arsa yatırımlarında birikimlerin birleşme yoluna gittiğini kaydediyor.

Yatırımdan kazanç sağlamak isteyen gayrimenkule yöneliyor!

İnişli çıkışlı ekonomik konjonktürde, yatırımın en güvenli limanı olarak bilinen gayrimenkul, kazanç sağlamak isteyen herkesin gündeminde yer alıyor.

Büyüyen ekonomi en çok gayrimenkule yarayacak!

Türk ekonomisinin tüm olumsuzluklara karşın ilk çeyrekte yüzde 5 büyümesi, ikinci çeyrekte de yüzde 7 ve üzerinde büyüyeceği beklentisi, en fazla gayrimenkule yarayacak. EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken değerlendiriyor.

Gayrimenkul, yatırımcısına doların iki katı kazandırdı!

Ankara’da gayrimenkul sektörüne yön veren EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken gayrimenkul sektörünün yatırımcısına doların 2 katı daha fazla kazandırdığını söyledi.

Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artıyor!

EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artışını değerlendirdi.

Büyüyen ekonomi en çok gayrimenkule yarayacak!

Türk ekonomisinin tüm olumsuzluklara karşın ilk çeyrekte yüzde 5 büyümesi, ikinci çeyrekte de yüzde 7 ve üzerinde büyüyeceği beklentisi, en fazla gayrimenkule yarayacak. EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken değerlendiriyor.

Depremlerde acılara marka firmalar son verecek!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci ve EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, 1999'dan bugüne kadar geçen sürede, inşaat sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendiriyor.

Gayrimenkule 1 milyon lira üstü yatırım yaparken dikkat!

EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, 1 milyon lira üstü yatırım yaparken dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Eken, en fazla yönlendirilen sorunun “yatırımımı nereye yapayım?” olduğunu söyledi.

Mulk Holdings, alüminyum ve enerji şirketi için Aldom Group'la anlaştı!

Körfez'den ikinci yatırım haberi Birleşik Arap Emirlikleri'nden geldi. Dubaiili alüminyum ve enerji şirketi Mulk Holdings, Aldom Group'un yüzde 70'ini almak için şirketin yöneticisi Muzaffer Boynudelik ile ortaklık anlaşması imzaladı

Egeyapı Group kentsel dönüşüm projeleri ile büyüyecek!

Egeyapı Group, 400 milyar dolarlık bir bütçe ile gerçekleşmesi öngörülen Türkiye'nin kentsel dönüşümünden pay alacak

Yetişkin Yapı, Delta Yapı ve Kılıçoğlu Group Kartal'da 200 ofislik yeni proje başlıyor!

Kartal Adliye Sarayı'na 100 metre mesafede bulunacak olan yeni konut projesi Kılıçoğlu Group, Delta Yapı ve Yetişkin Yapı imzası taşıyacak. Projenin inşaatı iki ay sonra başlayacak

KKG Group'tan Pelican Hill'de 330 bin liraya 2+1!

Keleşoğlu, Kemeroğlu ve Gül İnşaat'ın ortak girişim şirketi olan KKG Group tarafından yapılan Büyükçekmece Pelicanhill Evleri'nde en yüksek konut fiyatı 650 bin lira olarak belirlendi

Ceylan Group'tan Ceylan Residence'ta 165 bin liraya 2+1!

Ceylan Group'un hayat verdiği Ceylan Konut Projesi'nde teslimler 2012 yılının Mart ayında gerçekleşecek

Bolelli Group"tan Dream Evleri"nde 118 metrekare 189 bin TL"ye!

çekmeköy Taşdelen'de inşa edilen Dream Evleri, Bolelli Group imzasıyla yükseliyor....

Deniz Coşkun, Egeyapı Group ekibine katıldı!

Deniz Coşkun, Sur Yapı'dan ayrıldıktan sonra Ege Yapı Group'a geçti

Selimoğlu Group çamlıca Masalı projesinde metrekaresi 4 bin 700 dolar!

çamlıca Masalı projesi Küçük çamlıca"da, Selimoğlu Group tarafından inşa ediliyor...

EKN Group Haberi

EKN Group

Sektörde hareketli günlerin yaşandığı son dönemde, arsa yatırımlarının her zaman kazandırma olasılığı en yüksek yatırım aracı olduğunu belirten EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken de, gelir çizgisi belli bir seviyede olan yatırımcıların birleşerek daha değerli arsalara yöneldiklerine dikkati çekti.

İster büyük, ister küçük yatırımcı olsun parasını değerlemek isteyenlerin her zaman ilk tercihinin gayrimenkulden yana olduğunu hatırlatan Eken, yatırımların bireysellikten çıkıp toplu yatırımlara yönlendiğini belirtti. Eken, şunları söyledi:


“Artık bilinenin aksine yatırımlar bireysellikten çıkarak ortak paydada birleşiyor. Doktor, avukat gibi yüksek gelirli, benzer çizgide yer alan statü sahibi kişiler, birikimlerini birleştirme yoluna gidiyor. Güç birliği olduğunda yatırım risk yüzdesinde de ciddi düşüş gözlemliyoruz. Bir kişinin doğrusu yerine ortak bir doğruda buluşmak insana ciddi güven veriyor. Çalışan, üreten ve kazanan kişi haklı...