30 / 04 / 2024

eko iklim zirvesi

eko iklim zirvesi

Ankara Ticaret Odası (ATO) öncülüğünde Ankara'da 'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi' gerçekleştirilecek. ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek zirve 30-31 Mart'ta! İşte detaylar...

Dünya'nın ilk Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi Ankara'da!

Ankara Ticaret Odası (ATO) öncülüğünde Ankara'da 'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi' gerçekleştirilecek. ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek zirve 30-31 Mart'ta! İşte detaylar...

OP21 İklim Zirvesi anlaşması inşaat sektörünü de etkileyecek!

OP21 İklim Zirvesi, anlaşmayla sonuçlandı. 2020 yılında yürürlüğe girmesi beklenen anlaşmanın ulaşımdan, inşaata, enerjiden, tarıma tüm sektörlerde uzun vadeli etkileri olacak.

Lima İklim Zirvesi’nden Türkiye için tarihi karar!

Lima İklim Zirvesi’nden Türkiye için tarihi karar. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi çerçevesinde Peru’nun başkenti Lima’da gerçekleştirilen uluslararası iklim değişikliği müzakereleri 13 Aralık 2014 tarihinde tamamlandı.

Bakan Güllüce, BM İklim Zirvesi’nde konuştu

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Peru ’da gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 20. Taraflar Konferansı Üst Düzey Oturumu ’nda konuştu.

İdris Güllüce Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi’ne katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Peru’da gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi’nde temaslarını sürdürüyor.Güllüce Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 20. Taraflar Konferansı Üst Düzey Oturumu’nda konuştu.

Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi yapıldı!

Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi yapıldı. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi çerçevesinde Peru’nun başkenti Lima’da gerçekleştirilmekte olan uluslararası iklim değişikliği müzakerelerinin ilk haftası tamamlandı.

Bakan Güllüce, İklim Zirvesi’ne katılıyor!

Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi ( BMİDÇS ) 20. Taraflar Konferansı (COP20) Peru’da başladı. Zirveyi 195 ülkeden 10 binin üzerinde katılımcı takip ediyor.

İdris Güllüce Peru İklim Zirvesi'ne katılacak!

İdris Güllüce Peru İklim Zirvesi'ne katılacak. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi (BMİDÇS) 20. Taraflar Konferansı ( COP20 ) Peru/Lima’da 01.12.2014 tarihinde başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Peru İklim Zirvesi’ne hazır!

Uluslararası toplum, Birleşmiş Milletler nezdinde, Kyoto Protokolünün ardından hayata geçecek evrensel yeni bir iklim anlaşmasının müzakerelerini sürdürüyor.İdris Güllüce, 20. Taraflar Konferansı Toplantısı için Peru’ya gidiyor.

BM Genel Kurulu'nda İklim Zirvesi düzenlenecek!

BM Genel Kurulu'nda İklim Zirvesi düzenlenecek. ABD'nin New York kentinde başlayacak BM 69. Genel Kurulu kapsamında düzenlenecek BM İklim Zirvesi'ne katılacak liderlerin, iklim değişikliği konusunda anlaşmaya varması bekleniyor.

New York’ta İklim Değişikliği Zirvesi düzenlenecek!

Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Zirvesi, 23 Eylül’de ABD’nin New York kentinde gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davet edildiği zirveye, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de katılacak...

Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Zirvesi 23 Eylül'de düzenlenecek!

23 Eylül 2014 tarihinde “Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Zirvesi” düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davet edildiği zirveye Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de katılacak.

İstanbul Karbon Zirvesi başladı!

İstanbul Karbon Zirvesi başladı. Orman ve Su İşler Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, ülke olarak iklim değişikliği ile mücadelede üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

eko iklim zirvesi Haberi

eko iklim zirvesi

Ankara Ticaret Odası (ATO) öncülüğünde Ankara'da 'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi' gerçekleştirilecek. ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek zirve 30-31 Mart'ta! İşte detaylar...


'Yeşil dönüşüm' konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla 'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi' 30-31 Mart'ta Ankara'da gerçekleşecek. 

Zirvede sertifikalı eğitim programları, eğitimler, workshop'lar, sergiler gerçekleştirilecek; konserler, dinletiler, mini gösteriler sahnelenecek.

ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek zirveye; eski devlet başkanları, kamu kurumları temsilcileri, 20'yi aşkın uluslararası kurum ve kuruluş, 30'dan fazla üniversiteden akademisyen ve sektör temsilcileri katılacak. Zirveye toplam 12 bin katılımcı ile birlikte 50 bin çevrim içi ve uzaktan ziyaretçi öngörülüyor.


150 konuşmacının yer aldığı 20'yi aşkın oturumun yapılacağı zirvede; 4 bin metrekarelik alanda, 'Ekonomi ve İklim Değişikliği' temalı Fuar ve İklim Müzesi de...