29 / 04 / 2024

Eko Kumul Park sahil projesi

Eko Kumul Park sahil projesi

Kumluca Beykonak sahilinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Eko Kumul Park sahil projesinin bulunduğu alandaki belediyeye ait deniz obalarının yıkımına başlandı.

Kemer Naturland Eko Park ve Resort Otel hayalet otele dönüştü!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 27 yıl önce turizme açılan ve 2014 yılında kapatılan 5 yıldızlı Naturland Eko Park ve Resort Otel, 'hayalet otel'e dönüştü.

Trabzon Ortahisar Eko-Park projesinde imzalar atıldı!

Ortahisar Belediyesi, Beşirli sahilindeki 12 dönümlük arazi üzerinde hayata geçireceği Eko-Park Projesi için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile işbirliği protokolü imzaladı.

Antalya Kumluca Eko Kumul Park sahil projesinde yıkım başladı!

Kumluca Beykonak sahilinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Eko Kumul Park sahil projesinin bulunduğu alandaki belediyeye ait deniz obalarının yıkımına başlandı.

Beyşehir Gölü Milli Parkı eko turizme kazandırılıyor!

Türkiye’nin en önemli milli parklarından olan Beyşehir Gölü Milli Parkı, eko turizmine kazandırılıyor. Bu yıl içerisinde milli park sahasında sürdürülebilir eko turizm planlamasının yapıldığı bildirildi....

Antalya Eko Park Evleri'nde 130 bin Euro'ya!

Eko Park Evleri'nde fiyatlar 90 bin ile 130 bin Euro arasında değişiyor...

Antalya Eko Park Evleri'nde 90 bin Euro'ya! Son 5 konut!

Antalya Merkez'de inşa edilen Eko Park Evleri'nde fiyatlar 90 bin Euro'dan başlıyor...

Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor

Sanko Holding ve Rönesans İnşaat ortaklığıyla Gaziantep'te yapılan Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor.

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortaklığıyla Gaziantep'te 20 Mart'ta açılacak olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde 1 Haziran'a kadar yatırımcılardan kira alınmayacak.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Eko Kumul Park sahil projesi Haberi

Eko Kumul Park sahil projesi

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından Eko Kumul Park sahil projesinin yapılacağı Beykonak Mahallesi sahili Akmaz Deresi'ne kadar olan alanda, belediyeye ait deniz obaları ve düğün salonunun yıkımına ve alanın temizlenmesi işlemine başladı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, günübirlik tesis ve mesire alanı yapılması istenen alanın yaklaşık 600 bin metrekare olduğunu, alan içerisinde Kumluca Belediyesi tarafından kullanılmakta olan düğün salonu, deniz obaları, işyerleri ile sera ve diğer yapıların boşaltılması çalışmalarına başlanıldığını söyledi. Geçen günlerde çalışma yapılacak alandaki sosyal donatı alanlarının taslak projesini incelediklerini aktaran Başkan Çetinkaya, "Planlanan projenin hayata geçirilmesi halinde batı Antalya'da en büyük alana sahip günübirlik tesis ve mesire alanı olacak. Eko Kumul Park adı verilecek proje özellikle de ilçemizin tarihi, kültürel ve yaşamsal figürlerini...