05 / 05 / 2024

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadir Taşkale, Ayşe Taşkale tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Diyarbakır'da 7'inci Kolordu Komutanlığı ihate duvarı geri çekildi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın başlattığı yol genişletme çalışmasında bir ilk yaşanarak, belediyenin talebi üzerine 7'inci Kolordu Komutanlığı ihate duvarını 8-10 metre geri çekti.

Çorum'da istinat duvarı isyanı!

Çorum'da bir binanın istinat duvarının yıkılması, apartman sakinlerini isyan ettirdi. Duvarın yıkılmaya başlaması nedeniyle bina sakinleri büyük bir tedirginlik yaşıyor.

Kadıköy'de inşaat halindeki apartmanın istinat duvarı çöktü!

İSTANBUL Kadıköy'de dün, inşaatı devam eden bir apartmanın istinat duvarı çöktü, bir işçi beton duvarın altında kalarak yaralandı. Duvarın altında sıkışan işçi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı..

Bulgaristan Türkiye sınırına 'duvar' örüyor!

New York Times gazetesi Bulgaristan’ın kaçak sınır geçişlerinin önünü kesmek adına sınıra duvar ördüğünü yazdı. Tel örgülerden oluşan duvarın ilk 30 km’lik kısmının tamamlandığı belirtildi.

Trabzon'da bir binanın istinat duvarı çöktü!

Trabzon'da, bir binanın çöken istinat duvarından kopan kayaların bu sırada Karadeniz Sahil Yolu'ndan geçen minibüse çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Cumhuriyet Eğitim Müzesi'nin istinat duvarı çöktü!

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bünyesinde bulunan Cumhuriyet Eğitim Müzesi'nin geçtiğimiz günlerde çöken bahçe duvarı için 12 senedir müze müdürleri tarafından 'Acildir' başlıklı uyarı yazısı yazıldığı ortaya çıktı..

Cumhuriyet Eğitim Müzesi'nin çöken duvarı için 12 yıl beklendi!

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bünyesinde bulunan Cumhuriyet Eğitim Müzesi'nin geçtiğimiz günlerde çöken bahçe duvarı için 12 senedir müze müdürleri tarafından 'Acildir' başlıklı uyarı yazısı yazıldığı ortaya çıktı.

Bakırköy'de istinat duvarı çöktü!

İstanbul’da gece saatlerinde etkisini arttırarak devam eden kar yağışı nedeniyle Bakırköy’de istinat duvarı çöktü. Çöken duvar altındaki bulunan otoparkın çatısına devrilerek 5 otomobilin zarar görmesine neden oldu.

Reysaş GYO'nun Kocaeli'deki deposunu Ekol Lojistik kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Çayırova'da bulunan deposunu Ekol Lojistik A.Ş.' ye 7 milyon 700 dolara kiraladı. Depo 17 bin 900 metrekare alana sahip.

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı toprak kayması nedeniyle yıkıldı!

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı, yağmur nedeniyle yıkılarak, toprakla birlikte alt kısımdaki 3 katlı binanın üzerine kaydı. Korkuya kapılan bina sakinleri evlerini boşalttı..

İzmir Cumhuriyet Müzesi'nin duvarı çöktü!

İzmir’in Konak ilçesindeki Cumhuriyet Müzesi’nin bahçe duvarı, Anıtlar Kurulu’ndan izin beklendiği gerekçesiyle onarılmayınca yağışların ardından öndeki binanın çatısına devrildi. Şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

Türkiye Bulgaristan sınırına 82 kilometrelik duvar örülecek!

Bulgaristan Türkiye ile sınırına duvar örme kararı aldı. Söz konusu duvar tam 82 kilometre uzunluğunda olacak. Söz konusu duvar Kaçak geçişleri önlemek adına yapılacak.

Çankaya'da istinat duvarı çöktü araçlar hurdaya döndü

Çankaya Akpınar Mahallesi Dikmen Caddesi’ndeki bir binanın yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda, 3 araç hurdaya döndü, panik yaşandı.

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Haberi

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadir Taşkale, Ayşe Taşkale tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...