13 / 05 / 2024

Ekol Lojistik yatırımları

Ekol Lojistik yatırımları

Ahmet Musul, 1990 yılında sıfır sermaye ile kurduğu ve bugün 650 milyon Euro cirolu bir şirket haline getirdiği Ekol Lojistik'i yurtdışında büyütmeye hazırlanıyor.

Ekol Lojistik havada, karada ve denizde yatırım atağına geçiyor!

İntermodal taşımacılık modeline geçiş yaparak ihracatçıya en ekonomik ve çevreci hizmeti sunmayı amaçlayan şirket, karayolunda taşımacının kabusu haline gelen vize ve geçiş belgesi sorununa da ‘intermodal’le meydan okuyor.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erol Soydan tarafından kuruldu.

Babacan Holding yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Babacan Holding, faaliyet gösterdiği enerji, lojistik ve turizm alanlarında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında 1.8 milyar liralık yatırım hedeflediğini açıklayan Babacan Holding; yılın ilk yarısında hedeflerinin yüzde 50’lik kısmını hayata geçirdi.

Ege Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmiyor!

DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, deniz taşımacılığı konusunda hem uluslararası piyasalarda, hem de yerel anlamda umut verici gelişmeler yaşandığını açıkladı. Öztürk, yakın zamanda yatırımların tamamlanmasıyla Ege’nin hem lojistik merkez, hem de yatırım cenneti olacağını dile getirdi.

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş., A.Salahuddın Taha Taha Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

NMR İnşaat Kuzey Irak yatırımlarına devam ediyor!

Lojistik, inşaat ve dış ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Anç Grup, Irak'taki yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Anç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Anç, NMR İnşaat adı altında Kuzey Irak'taki yatırımlarına devam ettiklerini söyledi..

Lojistik firmalarının enerji sektörüne yönelik yatırımları artıyor!

Türk lojistik firmalarının enerji sektörüne yönelik yatırımları hızla artıyor. Firmalar, milyonlarca dolar yatırdıkları ekipmanları ve uzman kadrolarıyla artık Türkiye bağlantılı olmayan enerji projelerini de dünyanın bir ucundan diğer ucuna taşıyor

Türk lojistik firmalarının enerji yatırımları hızla artıyor!

Türk lojistik firmalarının enerji sektörüne yönelik yatırımları hızla artıyor. Firmalar, milyonlarca dolar yatırdıkları ekipmanları ve uzman kadrolarıyla artık Türkiye bağlantılı olmayan enerji projelerini de dünyanın bir ucundan diğer ucuna taşıyor

TLS Lojistik,1,5 milyon liralık yatırımla paketleme odası kurdu!

TLS Lojistik, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Şirket, son olarak 1,5 milyon TL yatırımla hijyenik paketleme odası kurdu

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Ekol Lojistik yatırımları Haberi

Ekol Lojistik yatırımları

Ahmet Musul, 1990 yılında sıfır sermaye ile kurduğu ve bugün 650 milyon Euro cirolu bir şirket haline getirdiği Ekol Lojistik'i yurtdışında büyütmeye hazırlanıyor. 2017'de Türkiye'de yüzde 15, yurtdışında ise yüzde 80'lik büyüme planlayan Ekol Lojistik, 2019'da 1,5 milyar Euro ciroya ulaşmayı hedefliyor. Yine hedef bu süre içinde cironun yansını yurtdışı işlerden sağlamak. 


Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul'un verdiği bilgiye göre, şirketin faaliyet gösterdiği ülke sayısının 2018 sonuna kadar 14'ten 38'e çıkarılması hedefleniyor. Şirket. Doğu Avnıpa ve Balkanların dışında Akdeniz, Adriyatik, Karadeniz ve Hazar'a kıyısı olan tüm ülkelerde kendi yapılanmasını kurmayı planlıyor. 


İRAN'A HIZLI GİRİYOR 


Ekol Lojistik, bu açıdan ilk adımını İran'da attı. İran'da 20 milyon Euro'luk yatırımla bir lojistik tesisinin inşaatını yapan şirket, Temmuz 2017'de bu tesisi açmayı planlıyor. Yaklaşık...