17 / 05 / 2024

ekolojik kreş

ekolojik kreş

ANTALYA'da Döşemealtı Belediyesi, Türkiye'de ilk olma iddiasını taşıyan, elektrik enerjisini güneşten üretecek, doğaya zarar vermeyen yapı malzemelerinden inşa edilecek 'sıfır' karbon salınımlı 'Ekolojik Kreş' için ihaleye çıktı.

Kadıköy'e ekolojik kreş geliyor!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, hayata geçirdikleri projelerle ilgili bilgi vererek, ekolojik kreşi yakın zamanda hizmete açacaklarını belirtti.

Büyük evler ekolojik bilançoyu altüst ediyor!

Zenginler dar gelirlilerden çok daha fazla enerji ve doğal kaynak tüketiyor. Bir araştırmaya göre büyük evler, otomobil seyahatleri ve uçak yolculukları ekolojik bilançoyu altüst ediyor.

Ankara Pursaklar'da yeni kreş inşa ediliyor!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Yavuz Selim Camii yanında yaptığı kreş inşaatı tamamlanıyor. Başkan Çetin, son durum hakkında bilgi aldı.

Özel kreş ve bakımevleri 5 yıl vergiden istisna tutulacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının açılış izniyle faaliyet gösteren özel kreş ve gündüz bakımevlerinin, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul öncesi eğitim kurumlarında uygulandığı gibi 5 vergilendirme dönemi süresince elde edilen kazançları kurumlar vergisinden istisna tutulacak.

Bulvar İstanbul'un kreş binasının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bulvar İstanbul projesinin kreş binası inşaatının kısmi geçici kabulünün onaylandığını açıkladı.

Beşiktaş Belediyesi 4. kreşini açıyor!

Beşiktaş Belediyesi, Ambarlıdere Parkı’nı yenileme çalışmalarına ve park içerisinde açılacak olan kreşin proje çalışmalarına başladı.

Didim'de kreş ve kadınlara yönelik imalathane kurulacak!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay sosyal belediyecilik kapsamında Didim Belediyesi bünyesinde kreş ve Kadınlara yönelik imalathane kurulacağını müjdeledi.

Ankara Pursaklar'a 2 yeni kreş!

PURSAKLAR Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Eskiköy Caddesi üzerindeki kreş inşaatı tamamlanırken, Yavuz Selim Camii yanında yapılan kreşte ise dış cephe sıvasına başlandı.

Ankara Çankaya'ya 5 yeni kreş geliyor!

Çankaya Belediyesi, hizmete açtığı Mutluluk Kreşi ve Zafertepe Mahallesinde yapımı devam eden kreşlerle birlikte temelini atacağı 3 kreşle Çankaya'lılara 5 yeni kreş daha kazandıracak.

Naturev Ekolojik Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Naturev Ekolojik Yapı Sistemleri Anonim Şirketi, Murat Tarık Korça Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hakan Şensoy Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Büyükçekmece, Kumburgaz Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Bursa Karacabey'e kreş ve çocuk evi müjdesi!

Bursa Karacabey'de atıl durumda olan kreş ve çocuk bakım evi, Karacabey Belediyesi tarafından tekrar aktif duruma getirilecek. İlçeye kazandırılması adına hareket geçen Karacabey Belediyesi, gerekli yazışma ve prosedürleri tamamladı.

Antalya Döşemealtı'na ekolojik kreş geliyor!

ANTALYA'da Döşemealtı Belediyesi, Türkiye'de ilk olma iddiasını taşıyan, elektrik enerjisini güneşten üretecek, doğaya zarar vermeyen yapı malzemelerinden inşa edilecek 'sıfır' karbon salınımlı 'Ekolojik Kreş' için ihaleye çıktı.

Pursaklar Eskiköy'deki kreş inşaatında sona gelindi!

Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kreş ve Gündüz Bakımevi projesinde sona gelindi. Pursaklar merkezde bir süre önce temeli atılan Kreş ve Gündüz Bakımevi inşaatının yüzde 80'i tamamlandı.

ekolojik kreş Haberi

ekolojik kreş

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in Türkiye'de bir ilk olma iddiasını taşıyan 1- 6 yaş arası 200 çocuğun faydalanabileceği 'Ekolojik Kreş' ihaleye çıktı. Fen İşleri Müdürlüğü'nce 1 Temmuz Cuma saat 10.00'da yapılacak ihale için kreşin aydınlatmasından oyun guruplarına, çöp kutularından bine cephe giydirmelerine, peyzajına tüm teknik detaylar ayrı özel şartnameler halinde hazırlandı.


Ekolojik Kreş, Çıplaklı Mahallesi'nde 3 bin 500 metrekare alanda 1100 metrekare kapalı alana sahip olacak. Bahçesinde hanımelinin koktuğu, salkım söğüt, jakaranda, palmiye, Japon gülü, sarı papatya, Afrika papatyası, Meksika papatyası, mavi yasemin, Melisa çalısı, kaya sarmaşığı kadife çiçeği, rozet çiçeği, teşbih çiçeği, nilüferlerin olacağı kreş, elektriğini de güneşten karşılayacak. Bunun için kreşin çatısına 76 panelle 20 kilovat gücünde güneş enerji sistemi kurulacak. Doğaya zarar vermeyecek yapı malzemelerinden inşa edilecek...