05 / 05 / 2024

ekolojik stadyum ne zaman açılacak

ekolojik stadyum ne zaman açılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde Sivas'ta yapımına başlanan 25 bin kapasiteli 'Türkiye'nin ilk ekolojik stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı..

Arçelik’ten indirim müjdesi! 18325 Ekolojik Inverter Klima’da bin TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten sıcaklıklar konusunda rekor üstüne rekor kırılan şu günlerde serinletecek indirim haberi geldi. Arçelik, 18325 Ekolojik Inverter Klima’da Oliz’e özel bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Evinizde mevsimlerin olumsuzluklarını hissettirmeyen Arçelik klimaların fiyatları araştırılıyor.  Arçelik Ekolojik klima fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın. Peki Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Taşınabilir ve ergonomik Tiny House'lara talep arttı! Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları neler?

Taşınabilir, ergonomik, ekolojik ve maliyetsiz oluşlarıyla son zamanlarda milyonların göz bebeği olan Tiny House'lar uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları ve dezavantajları neler?

Beko Ekolojik Inverter klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, sıcak havalardan kurtulmak isteyenler uygun fiyatlı klima arayışına çıktı. Peki, Beko Ekolojik Inverter klima fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Muğla Ula'daki 13 milyonluk tünel ne olacak?

Muğla, Ula’daki Akyaka Mahalle Kavşağı Proje inşaatına ilişkin Gökova Ekolojik Yaşam Derneği’nin açtığı davayı görüşen İstinaf Mahkemesi projenin tekrardan incelenmesine karar verdi. Fakat mahkemenin kararı sonrası kavşak ve tünellerin akıbetinin ne olacağı merak konusu oldu.

Elazığ'da yapılacak stadyum projesine ilişkin 4 soru mecliste!

Elazığ'da yapılacak stadyum projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, projenin ne zaman tamamlanacağını sordu..

Türkiye genelinde 15 stadyum arazisi bahçe oluyor!

Ülke genelinde yaklaşık 713 bin metrekare Millet Bahçesi hayata geçirilecek. 15 stadyum arazisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile Millet Bahçesi’ne dönüşüyor.

Macaristan Başkanı büyüdüğü köye nüfusun 2 katı stadyum yaptırdı!

Yarı profesyonel futbol oynayan Macaristan Başkanı Viktor Orban Macar, Felcsut Köyü'ne 3 bin 800 seyirci kapasiteli stadyum yaptırdı. 

İzmir Dede Dağı'ndaki ağaçlık alana ne olacak?

İzmir Balçova Korutürk mahallesinde İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne kiralanacağı gerekçesiyle boşatılması istenilen "Ekolojik Komşu Bahçesi"nin bulunduğu bölgeye ne yapılacak? İşte detaylar...

10 yılda 18 yeni stadyum inşa edildi!

Stadyum projeleri ile öne çıkan Türkiye, 2007 yılından bu tarafa 18 yeni stadyum inşa ederken, Avrupa'nın bu süreçte en fazla stadyum inşa eden ülkesi oldu.

Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası açıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası'nın açılışında yaptığı konuşmada, çocuklara ne kadar iyi eğitim verilirse Türkiye'nin de geleceğinin o kadar parlak olacağını vurguladı.

Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul'la Başakşehir Futbol Kulübü’ne sponsor oldu!

ASAF İş Ortaklığı, ilk projesi 3. İSTANBUL ile Başakşehir Futbol Kulübü’ne forma ve stadyum sponsoru oldu.

ekolojik stadyum ne zaman açılacak Haberi

ekolojik stadyum ne zaman açılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde Sivas'ta yapımına başlanan 25 bin kapasiteli 'Türkiye'nin ilk ekolojik stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı. Alttan ve tribün ısıtması olacak stadyumun içi ile dışı arasındaki sıcaklık farkı 8-10 derece olacak. 

Stat, güneş panelleri sayesinde elektriğinin bir kısmını üretecek. Çatıda bulunan oluk sistemi sayesinde biriken yağmur ve kar sularını bodrum katında kullanma suyu olarak depolayacak stadın temeli 25 Mayıs 2013'te atılmıştı. Kış aylarında 100 kişinin çalıştığı stat inşaatında yazın bu sayının 250-300'e çıktığı...