05 / 05 / 2024

ekolojik stadyum

ekolojik stadyum

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde Sivas'ta yapımına başlanan 25 bin kapasiteli 'Türkiye'nin ilk ekolojik stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı..

Batman'daki 15 bin kişilik stadyum çalışmaları yüzde 70 tamamlandı!

15 bin kişilik stadyum ve yüzme havuzu şantiyesinde çalışmalar son hız devam ediyor. 2017 yılının başlarında bitmesi planlanan 50 Milyon TL'lik dev yatırım inşaatının yüzde 70'i bitti.

Ordu'daki dönüşümde otogar ve stadyum taşınacak!

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kentte önemli bir yer tutan otogar ve stadyum şehir dışına taşınacak. Kent merkezinde geniş bir alanı kapsayan bu iki pilot bölge, yapılacak çalışmalarla birlikte şehir dışına çıkartılacak.

Gaziantep Ekolojik Bina birçok kuruma örnek oluyor!

Amerikan Yeşil Binalar Derneği tarafından verilen LEED Platinum ve Türkiye'deki ilk ve tek Almanya Pasif Ev Enstitüsünün verdiği “Pasif Ev” sertifikalarına sahip olan Gaziantep Ekolojik Bina konusu uzmanlarının da ilgi odağı haline geldi.

Gaziantep'in ekolojik kent planı askıdan indi!

Gaziantep Mimarlar Odası Başkanı bir soru üzerine Gaziantep'in geçmişteki imar hatalarına da değinen Sıtkı Severoğlu, "Ekolojik kent planı dün itibari ile askıdan indi'' dedi.

Niğde'ye 15 bin seyirci kapasiteli stadyum yapılacak!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'ye yapılması düşünülen modern stadyum ve spor kompleksiyle ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç aldıklarını bildirdi.

Çanakkale Ezine'ye FIFA standartlarında stadyum!

Çanakkale’nin Ezine ilçesine FIFA standartlarında stadyum yapılacak.Bülent Turan, Ezine ilçesine yapılacak olan futbol sahasının açılışını 22 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Giresun'da 22 bin seyirci kapasiteli stadyum yapacak!

TOKİ Giresun 22 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı işi yapım işi ihalesi 30 Aralık 2015 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Rusya'daki stadyum inşaatları devam edecek!

Rusya Spor Bakanı ve Futbol Birliği Başkanı Vitaly Mutko, stadyum inşa eden Türk şirketlerinin Rusya’da çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Karaman'daki stadyum projesi 2016'da ihale edilecek!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "15 Bin Kişilik Stadyum Projesi" için projelendirme çalışmaları başladı. Projenin ihalesinin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Akyazı'da sadece stadyum değil dev bir tesis inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Trabzon Akyazı'yla birlikte sadece stadyum değil büyük bir spor kompleksine sahip olacak" dedi.

TOKİ Malatya'da 25 bin seyirci kapasiteli stadyum yapacak!

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi 9 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Eskişehir Stadyum inşaatında sona yaklaşıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

ekolojik stadyum Haberi

ekolojik stadyum

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde Sivas'ta yapımına başlanan 25 bin kapasiteli 'Türkiye'nin ilk ekolojik stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı. Alttan ve tribün ısıtması olacak stadyumun içi ile dışı arasındaki sıcaklık farkı 8-10 derece olacak. 

Stat, güneş panelleri sayesinde elektriğinin bir kısmını üretecek. Çatıda bulunan oluk sistemi sayesinde biriken yağmur ve kar sularını bodrum katında kullanma suyu olarak depolayacak stadın temeli 25 Mayıs 2013'te atılmıştı. Kış aylarında 100 kişinin çalıştığı stat inşaatında yazın bu sayının 250-300'e çıktığı...