15 / 05 / 2024

Ekonomi Bakanı Ahmet Al-Koshli

Ekonomi Bakanı Ahmet Al-Koshli

Libya Maliye Bakanı Hassan Zeglam, Türk müteahhitlerin onaylanmış hak edişlerini ödemeye hazır olduklarını belirterek, alacakların yüzde 50’sini işe başlanmasının ardından ilk hak edişle ödeyeceklerini bildirdi

Ekonomi Bakanı Nebati’den 1,5 trilyonluk açıklama Paranın kaynağını ne?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı son açıklamada konut hamlesinin 1,5 trilyon lirayı aşan bir ekonomik değer yaratacağını belirtirken "Ekonomi politikamızın tek amacı sadece büyüme değil büyümenin yaratacağı refahı toplumun tüm kesimlerine yaymak" ifadelerini kullandı.

Arjantin yabancı fonların ekonomi politikalarını belirlemesine izin vermeyecek!

Arjantin Ekonomi Bakanı Guzman, ülkenin derin bir ekonomik ve sosyal kriz yaşadığını belirterek, "Yabancı yatırım fonlarının ekonomi politikalarını belirlemesine izin verilmeyecek." dedi.

Ahmet Davutoğlu’ndan Cumhurbaşkanı'na Şehir Üniversitesi yanıtı!

Yeni parti kuracak olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabı üzerinden "İstanbul Şehir Üniversitesi arazisine ilişkin asılsız ithamlara dair" ifadeleriyle bir açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Ahmet Arslan'dan Atatürk Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Atatürk Havalimanı'yla ilgili açıklamalar yaptı.

Ahmet Arslan: 81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz!

Kars-Digor-Iğdır karayolundaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz, 81 ilde ulaştırma projelerini birbirini tamamlayacak şekilde yapıyoruz." dedi.

Ahmet Arslan'dan Hekimbaşı Yalısı kazası açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçtiğimiz hafta Boğaz'da yaşanan gemi kazasıyla ilgili açıklama yaptı...

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Yunanistan Ekonomi Bakanı kira yardımı sebebiyle istifa etti!

Yunanistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Dimitris Papadimitriou, kabinede yer alan eşinin aldığı kira desteğinin tartışmalara neden olmasının ardından istifa etti. 

Ahmet Arslan'dan şeker fabrikası bilgilendirmesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 14 şeker fabrikasıyla ilgili özelleştirme sürecinin devam ettiğini, diğer 11 fabrikanın ise kamu eliyle çalıştırılmaya devam edeceğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan: Yeni hastane yapacak yer arıyoruz!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklamalarda İstanbul'a 7 yeni hastane yapılması gerektiğini ve yeni hastane yapacak yer aradıklarını söyledi..

Ahmet Arslan, Uşak'taki kentsel dönüşümü inceledi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Uşak'ta devam eden kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Ahmet Arslan mega projeleri değerlendirdi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "Hedefimiz 29 Ekim 2018'de 3.havalimanını uçuşlara açmak" dedi.

Ahmet Arslan: Mega projeler en şiddetli depremlere bile dayanıklı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleriyle Avrasya ve Marmaray tünelleri gibi dev yapıların çok büyük şiddetteki depremlerde bile ayakta kalabilecek şekilde tasarlanarak yapıldığını söyledi.

Ekonomi Bakanı Ahmet Al-Koshli Haberi

Ekonomi Bakanı Ahmet Al-Koshli

TMB Başkanı Emin Sazak ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Libya Planlama Bakanı İsa El-Tuwaıjrı, Ekonomi Bakanı Ahmet Al-Koshli ve Maliye Bakanı Hassan Zeglam ile görüştü. Zeglam, hedeflerinin Libya’daki inşaatların kalitesini en üst seviyeye yükseltmek olduğunu...