18 / 05 / 2024

ekonomi üniversitesi güzebahçe kampüsü nerede

ekonomi üniversitesi güzebahçe kampüsü nerede

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Demirtaş, Güzelbahçe'de kuracakları 'akıllı kampus, akıllı sınıf' ile teknolojik üs oluşturacaklarını anlattı. İnteraktif sistemle dersler eve kadar taşınabilecek, kampuste geleceğin bilim insanları yeti

İzmir Ekonomi Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru 30 Ocak 2023!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanını yayımladı. Son başvuru 30 Ocak 2023! İşte detaylar…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Fabfest'e 2 projeyle katıldı!

Londra’da Westminster Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen mimari tasarım festivali Fabfest’te İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir’i iki farklı projeyle temsil etti. 

Antalya Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi inşaatı tamamlandı!

Kırkpınar Başpehlivanlığı Altın Kemeri’ni, Antalya’ya getiren ilk pehlivan Recep Gürbüz’ün adını taşıyan güreş eğitim merkezi Aralık ayı içinde hizmete açılacak.

Güzelbahçe’ye hastane geliyor!

Güzelbahçe Belediye Meclisi, ilçede sağlık tesis alanı olarak belirlenen bölgeyi İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis etti, 8 ay içerisinde inşaatına başlanması şartıyla tahsis edilen alana Semt Polikliniği yapılacak.

Ankara'da çevre görevlilerine eğitim verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla devam eden çevre görevlisi eğitimlerinin son halkası Ankara'da gerçekleşti. 4 Otel de verilen eğitime 1500 kişi katıldı.

İzmir Güzelbahçe Yalı Balıkçı Limanı hizmete açıldı!

250 tekne kapasiteli Güzelbahçe Yalı Balıkçı Limanı’nın açılışını yapan İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, “Hep birlikte marka şehir İzmir’i inşa edeceğiz” dedi.

Güzelbahçe'ye modern spor kompleksi!

Güzelbahçe Belediyesi'nin kendi imkânlarıyla, Yalı Mahallesi'ndeki yıpranmış, eskimiş mevcut halı saha iptal edilmek suretiyle yaklaşık 4 bin 430 metrekarelik alan üzerine 25x50 ebadında yenisi inşa edilecek.

Güneş Gökay Eğitim Danışmanlık ve Profesyonel Bina Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Gökay Eğitim Danışmanlık ve Profesyonel Bina Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi, Emine Kasarcı tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Ümraniye'de kuruldu.

Güzelbahçe Yelki'ye ikinci köprü yapılıyor!

İzmir Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, seçim öncesi vaatleri arasında yer alan "Yelki'ye üç köprü yapacağız" sözünden ikisini yerine getirdi. 3. köprü gelecek yıl yapılacak.

Bilgin Gökberk Çeşme'de restoran açtı!

Spor Yorumcusu ve yazarı Bilgin Gökberk, Çeşme'de restoran açtı. Alaçatı'nın merkezinde hizmete giren De.ly'de İtalyan lezzetleri sunan Gökberk, ''Artık buralı oldum'' dedi.

Cemal Gökçe: Kentsel dönüşüm rantı yüksek yerlerde yapılıyor!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe, 17 Ağustos 1999 depreminin 16'ıncı yıldönümü dolayısıyla basın toplantısı düzenledi. Gökçe, İstanbul'un deprem açısından 1999 yılına göre daha iyi bir durumda olmadığının altını çizdi.

İzmir Güzelbahçe'nin hastane sorunu Meclis'te!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Sağlık Bakanı Mehmet MüezZinoğlu'nun yazılı olarak yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, arazi mevcut olduğu halde Güzelbahçe ilçesine neden devlet hastanesi yapılmadığını sordu.

ekonomi üniversitesi güzebahçe kampüsü nerede Haberi

ekonomi üniversitesi güzebahçe kampüsü nerede


İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Demirtaş, Güzelbahçe'de kuracakları 'akıllı kampus, akıllı sınıf' ile teknolojik üs oluşturacaklarını anlattı. İnteraktif sistemle dersler eve kadar taşınabilecek, kampuste geleceğin bilim insanları yetişecek


İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, Güzelbahçe'de kuracakları akıllı kampuste, anaokulundan üniversiteye kadar donanımlı insan yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Demirtaş, "Türkiye'deki bilgi standartlarını aşmak, hatta evrensel bilimlerde en ileriye gitmeyi hedefledik. Kuruluş amacımız da bu yönde. Mevcutlardan farklı, dünya üniversiteleriyle rekabet edebilir duruma geldik, şimdi hedefimiz daha öteye geçmek" dedi.

Demirtaş, dünyada sadece birkaç üniversite tarafından uygulanan 'akıllı sınıf, akıllı kampus' modelini Yeni Asır'a anlattı. Öğrencilerle birlikte hayata geçirdikleri akıllı sınıfa konuk olan Yeni Asır muhabiri, bu metodla işlenen dersi izledi. Başkan Demirtaş, bu teknolojinin Türkiye'de ilk...