06 / 05 / 2024

ekonomist Nouriel Roubini

ekonomist Nouriel Roubini

Piyasalarda Kriz Kahini olarak bilinen, popüler ekonomist Nouriel Roubini'nin Roubini Global ekibinin içindeki Türkiye analisti Mert Yıldız, Radikal Genel Yayın Yönetmeni Ezgi Başaran ile konuştu.

ABD’li ünlü ekonomistten korkutan tahmin: ‘Piyasalar çökebilir’

ABD'li ünlü ekonomist Nouriel Roubini, ABD'deki borç limitine yönelik tedirgin eden değerlendirmelerde bulundu. Roubini, borç limiti üzerinde tarafların anlaşamaması halinde piyasanın çökebileceğini söyledi.

Dr. Kıyamet’ten ‘kıyamet’ gibi senaryo! Resesyon tehlikesi kapıda, ekonomi durgunluğa sürükleniyor!

Küresel piyasalara ilişkin belirsizlikler ve bankacılık sektörüne ilişkin endişeler alınan önlemlere rağmen halen tam anlamıyla dinmedi. Dünyaca ünlü finans kuruluşları ve bankalar yıl sonunda resesyon tehlikesine dikkat çekerken, son uyarı da kriz kahini olarak bilinen Nouriel Roubini’den geldi.

Konut fiyatlarında sevindiren haber! Ünlü ekonomist faizi işaret edip beklenen müjdeyi verdi!

Ekonomist Mahfi Eğilmez, konut fiyatlarına dair değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Ekonomist Selçuk Geçer öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe olacak! Dolar o tarihte düşebilir!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki dolar yatırımcıları ters köşe olacak. Dolar o tarihte düşebilir!

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Ekonomist Şatıroğlu’ndan ‘şok’ iddia: Borsayla oynuyorlar, borsa yatırım yeri olmaktan çıktı!

Borsa geçen hafta yüzde 2,3 oranında değer kazanırken son üç haftadır yaşadığı düşüş trendinden kurtuldu. Şimdi gözler yeni haftaya çevrilirken, ekonomist Tunç Şatıroğlu’ndan yine ilginç bir iddia geldi...

Ünlü ekonomist önce uyardı sonra rakam verdi! İşte enflasyonun düşeceği tarih

TÜİK'in paylaştığı bilgilerin inandırıcı olmadığını söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, gelecek ene Türkiye'de tahmin edilen enflasyon rakamını söyledi. Peki, enflasyon düşer mi? Enflasyon ne zaman düşecek? İşte, enflasyonun gerileyeceği tarih

Ünlü ekonomist 2023 sonunda doların ne kadar olacağını açıkladı! Bunu duyan dövizciye ışınlanacak!

Ünlü ekonomist, doların yıl sonunda ne kadar olacağına dair önemli bir açıklama yaptı ve bu söylemi doları olanlar ile olmayanların dikkatini çekti. Piyasalar hareketli, doların yükselmesi veya düşmesi yatırımcıları tedirgin ediyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer milletvekili aday adaylığını açıkladı!

Tespit ve tahminleriyle dikkatle takip edilen ünlü ekonomist Selçuk Geçer 14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Dolar 50 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlar acil!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran dolar için net konuşu. Dolar 50 gün sonra bu kadar olacak!

Ekonomist Atilla Yeşilada uyardı! Dolar o tarihte fırlayacak, hazır olun!

Ekonomist Atilla Yeşilada dolar ile ilgili, ''dolar fırlayacak, hazır olun'' uyarısında bulunarak doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Peki dolar ne zaman yükselecek?

Seçimden sonra Dolar kaç TL olacak? Ekonomi düzelecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi!

Vatandaşın en çok merak ettiği konuların başında gelen “seçimlerden sonra dolar, enflasyon en olacak? Düzelme yaşanacak mı?” sorusuna yanıt, isabetli tahminleriyle tanınan ekonomist  Selçuk Geçer’den geldi. Seçimlerden sonra dolar kuru, enflasyon ne olacak?

Doları olanların adeta dünyası başına yıkılacak! Ünlü ekonomist uyardı.. Sakın bu hatayı yapmayın!

ABD'de bankaların iflası sonucu, tırmanışa geçen dolar kuru, bugün 19 TL seviyesini geçti. Vatandaşlar ise 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sualinin cevabını aramaya başladı  Elinde doları olanların işi zor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada ikaz etti. 40 sene sonra bir ilk olacak! Sakın bu hatayı ya

ekonomist Nouriel Roubini Haberi

ekonomist Nouriel Roubini

Piyasalarda Kriz Kahini olarak bilinen, popüler ekonomist Nouriel Roubini'nin Roubini Global ekibinin içindeki Türkiye analisti Mert Yıldız, Radikal Genel Yayın Yönetmeni Ezgi Başaran ile konuştu. Yıldız Türkiye'de 2001 yılındaki gibi bir ekonomik krizin çıkma ihtimali olup olmadığı sorusuna, "Ne evet ne hayır" cevabını verdi.


İşte Ezgi Başaran'ın röportajı:


"Bir dönem IMF’ye danışmanlık yapan Harvardlı Prof. Nouriel Roubini ülkemizde kahin ekonomist olarak tanınır çünkü ABD’deki 2007 krizini ilk dile getirenlerden biri olmuştur. Roubini’nin Global Economics adlı analizcilerden oluşan merkezinde Türkiye ve Gelişmekte olan Pazarlardan sorumlu ekonomist olarak görev yapan Mert Yıldız’ı buldum.


Neden derseniz, bir süredir, son derece endişe verici bir ekonomik kriz söylentisi var. Ufukta bir 2001 krizi görünüyor mu, neyle karşı karşıyayız, iç siyasetteki çalkantıların ekonomiye yansıması ne olur türünden soruları...