16 / 06 / 2024

ekopark izmit

ekopark izmit

İzmit Belediyesi tarafından 40 dönümlük bir alanda yaptırılan Ekopark hizmete açıldı, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, burada yaptığı konuşmada, İzmit'in çehresini değiştirerek, kente ayrı bir değer kattıklarını belirtti.

Karkamış Sulak Alanı 'Ekopark' projesi ile can bulacak!

Türkiye'deki ulusal öneme sahip 45 sulak alandan biri olan Karkamış-Nizip Taşkın Ovası Sulak Alanı için kapsamlı bir çalışma sonucunda "Ekopark Projesi" hazırlandı...

Trabzon Ekopark 20 Ağustos'ta açılacak!

Trabzon'da Beşirli Mahallesi sahilinde yapımı devam eden "Ekopark", 20 Ağustos'ta vatandaşların hizmetine sunulacak.

Trabzon Ortahisar Ekopark'ına kavuşuyor!

Ortahisar Belediyesi tarafından bölgenin turizm potansiyelini geliştirmek ve doğal yaşam alanlarını artırmak için oluşturulan "Ekopark" tamamlanmak üzere.

EkoPark Otoparkı hizmete açıldı!

İSPARK tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki yolcular için inşa edilen EkoPark Otoparkı hizmete açıldı. Bin 600 araçlık otopark, yaşanan yoğunluğa çözüm üretecek.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

İskenderun'a Ekopark inşa edilecek!

Hatay İskenderun İlçe Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 50 dönümlük bir alan üzerine 'Ekopark' yapacaklarını söyledi. Ekopark'ın, Türkiye'de örnek bir proje olduğunu ifade eden Dingil, projenin İskenderun'a ayrı bir prestij katacağını söyledi.

Mehmet Tüzel, Ekopark Projesi için Cumhurbaşkanından destek istedi!

Mehmet Tüzel, Cumhurbaşkanının Sorgun ziyareti öncesinde yaptığı açıklamada Osman Coşkun tarafından hazırlanan ve Sorgun ilçesinin gelişimine büyük katkı sağlayacak “Sorgun Ekopark” projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek istedi.

Yozgat Sorgun'daki eski maden sahası ekopark olacak!

Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik AŞ Genel Müdürü Osman Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki eski maden sahasının rehabilite edilerek "ekopark"a dönüştürülmesi için bir milyon 400 bin metrekare alanda proje hazırlandığını belirtti.

İzmit'teki Emekli Evleri 5 yıldızlı otel konforunda!

izmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla hizmete sokulan ve Türkiye'ye örnek olan emekli evlerinden en az 5 bin kişinin yararlandığı öğrenildi.

Ostim Ekopark imar planı değişikliği askıda!

Ankara Yenimahalle Ostim Ekopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ostim OSB 42709 ada 1 ve 2 sayılı parseller ve 42710 ada 2 ve 4 sayılı parsellere ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişiklikleri askıda...

Ankara Ostim Ekopark Bölgesi imar planı askıda!

Ankara Ostim Ekopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. Askı ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

İskenderun'a dev ekopark yapılacak!

Akdeniz Bölgesi’nin en büyük ekoparkı İskenderun Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ekoparkın hem şehrin çehresini değiştireceğini hem de Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

İzmit TOKİ Konutları'na yeni yol yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, izmit ilçesi TOKİ Konutları orman köy yolu yapımıyla ilgili ihale açtı. İhale, TOKİ Konutları'na 1.45 kilometrelik asfalt ve beton yol yapımını içeriyor.

ekopark izmit Haberi

ekopark izmit


Açılış törenine, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Sibel Gönül, Fikri Işık ve Zeki Aygün ile TEMA Onursal Başkanı Hayrettin Karaca katıldı. 


İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, burada yaptığı konuşmada, İzmit'in çehresini değiştirerek, kente ayrı bir değer kattıklarını belirtti. Ekopark'ın, Türkiye'de örnek bir proje olduğunu vurgulayan Doğan, "Hiçbir siyasi ayrımı gözetmeden yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Çevre konusunda çok hassasız. İzmit'e ayrı bir prestij katan Ekopark yeşille doğayla vatandaşlarımızın buluşma noktası olacak. Doğaya saygının en güzel örneği olan Ekopark, halkımıza hayırlı olsun" dedi. 


Başkan Doğan, Ekopark'ın yenilenebilir enerji sistemleriyle insan ve doğa arasında bir denge kurduğunu kaydederek, şöyle devam etti: 


"Bu park doğal kaynakları tüketmeden, gelecek nesillerin ihtiyaçlarının karşılanmasına ve kalkınmasına imkan sağlayacak şekilde...