06 / 05 / 2024

Ekrem Çekim ölüm

Ekrem Çekim ölüm

Zorlu Gayrimenkul Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Emel Çekim'in babası Ekrem Çekim 29 Mart Pazar günü vefat etti. Çekim için Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı yayınlattı..

Nurol GYO, Nurol Tower'daki 12 adet bağımsız bölümü 139.8 milyon TL'ye sattı! 

Nurol Tower projesindeki ofis katlarından, 1 tam ofis katının yani 12 adet bağımsız bölümün satışı Yönetim Kurulu'nun 19 Ekim 2022 tarihli kararı ile gerçekleştirildi.  İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 130 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi 569 ada 1 parselde bulunan 119 adet konut ve 11 adet ticari üniteden oluşan toplam 130 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 21 Ekim tarihinde alındı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'deki 401 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım" kapsamında, 329 adet olan konut sayısı 388 adet ve 13 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde revizyona gidildi ve toplam 401 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatları 19 Ekim'de alındı. 

Rıza Bey Apartmanı'ndaki ölüm ve yaralanmalara ilişkin iddianame kabul edildi!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan depremde yerle bir olan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nda yaşanan ölüm ve yaralanmalara ilişkin soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi...

TOKİ Kayaşehir başvuru katılım şartları 2017!

TOKİ Kayaşehir kura çekimi 4 Ekim 2017 tarihinde yapılıyor. TOKİ Kayaşehir başvuru katılım şartları haberimizde yer alıyor...

Topkapı Sarayı'nın Hazine bölümündeki çatlaklar birden ortaya çıkmadı!

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı: "Hazine bölümündeki çatlaklar bugünlerde birden bire ortaya çıkmış bir durum değil. Görünür hale gelmesi bir yıllık süreç. Ama hemen müdahale ediliyor ve 10 Ekim 2015'te zemin etütleri ve güçlendirme çalışmaları başlatılıyor" dedi.

Emlak Konut GYO 8 bin 746 bağımsız bölüm satışı yaptı!

EMLAK Konut GYO’nun 2015 Ekim Ayı Satışı Tamamlanmış Bağımsız Bölümler Raporu açıklandı. 1 Ocak-31 Ekim 2015 tarihleri itibariyla, toplamda 5.2 milyar lira değerinde, 8 bin 746 adet bağımsız bölümün satışı yapıldı.

Medısmart Tıbbi Araştırma Medikal Bilgisayar Yazılım Eğitim Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medısmart Tıbbi Araştırma Medikal Bilgisayar Yazılım Eğitim Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Sertkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kavacık, Ekinciler Caddesi'nde kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla TÜMEXPO Fuarı açıldı!

22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen TÜMEXPO ve ALLINTECH Tüm İnovasyon Teknolojileri Fuarları, 23 Ekim Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmen açıldı.

Expo Real Gayrimenkul Fuarı 5 Ekim'de Münih'de!

Avrupa'nın en büyük ve uluslararası katılımı olan gayrimenkul ve yatırım fuarı Expo Real, dev yatırımlara sahne olmaya hazırlanıyor. Fuar 5-7 Ekim tarihlerinde Münih'de gerçekleştirilecek.

Zorlu Gayrimenkul'ün acı günü: Ekrem Çekim vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Emel Çekim'in babası Ekrem Çekim 29 Mart Pazar günü vefat etti. Çekim için Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı yayınlattı..

Dap Yapı Kartal Yat Limanı projesi için 23 Ekim'de halkın katılım toplantısı yapılacak!

Dap Yapı'nın Kartal Yat Limanı projesi için 23 Ekim 2014 tarihinde halkın katılım toplantısı yapılacak. Görüş ve önerileri almak amacıyla yapılacak olan toplantı Kartal Emex Plaza'da düzenleniyor...

Mersin Entegre Sağlık Kampüsü için 9 Ekim'de halkın katılım toplantısı yapılacak!

Toroslar Korukent mevkiinde yapılacak olan Mersin Entegre Sağlık Kampüsü projesi için 9 Ekim 2014 tarihinde halkın katılım toplantısı yapılacak. 14:00'te başlayacak olan toplantı Toroslar Belediyesi Konferans Salonu'nda olacak.

Ekrem Çekim ölüm Haberi

Ekrem Çekim ölüm

Zorlu Gayrimenkul Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Emel Çekim'in babası Ekrem Çekim 29 Mart Pazar günü vefat etti. Çekim için 30 Mart Pazartesi günü (bugün) Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı...