25 / 07 / 2024

ekrem imamoğlu beylikdüzünde ne yaptı

ekrem imamoğlu beylikdüzünde ne yaptı

CHP’nin İBB Başkan adayı İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde bütçe açığını kapatmak için belediyeye ait arsa ve binaları 79 milyon 195 TL'ye sattığı iddia edildi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı müjdesi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'ndan İstanbulluları sevindirecek müjde geldi...

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan  inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılandıkları davada, mahkeme davanın reddine karar verdi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan inşaatlarında 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılanmalarına devam edildi.

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

Ekrem İmamoğlu’ndan Soylu hakkında suç duyurusu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemiyle ilgili 27 konuda soruşturma izni veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve müfettiş Arif Yıldırım hakkında suç duyurusu yaptı. Suç duyurusunu İmamoğlu'nun avukatı gerçekleştirdi...

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü kentsel dönüşümünde bir çivi çakmamış!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüme ait bir tane çivi çakmamış, taş üstüne taş koymamış" dedi...

Ekrem İmamoğlu’nun cemevi projesi suya düştü!

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde tek çivi çakmadığı belirtilen cami projesinin ardından, vaat ettiği ‘cemevi’ sözünü de tutmadı. Proje alanı göle döndü.

Beylikdüzü'nde 'bomba atılan mekana alkol ruhsatı verildi' iddiası!

CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde ses bombası atılan bir mekâna alkol ruhsatı verildiği iddia dildi.

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü modelini İstanbul’da uygulayacağız!

Adı CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adaylığı için geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Beylikdüzü modelini İstanbul genelinde uygulayacağız” dedi.

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü için metro elzem!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nün E-5 ile bağlantı noktasındaki bekleyen projelerin ve Metro’nun en kısa zamanda hayata geçmesinin elzem olduğunun altını çizdi.

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ndeki projeleri anlattı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ndeki projelerden bahsetti. İmamoğlu, Beylikdüzü’nün 5 yılı hatta 15 yılı nasıl bir planlamayla yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi'nde büyük metrekarelerde daireler olacak. Detayların netleşmediği projede satışların Nisan ayı içerisinde başlayacağı öngörülüyor. Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

Kameroğlu Beylikdüzü projesi Nisan'da satışa çıkacak!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü'nde yeni projesine hazırlanıyor. Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesinde konut, rezidans, 100 mağaza, otel ve hastane yapılması planlanıyor. Projenin inşaatı Mart ayında başlayacak...

ekrem imamoğlu beylikdüzünde ne yaptı Haberi

ekrem imamoğlu beylikdüzünde ne yaptı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 30 Mart 2014'te Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Fakat hazırladığı bütçe 7 ay sonra açık verdi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; CHP'li başkan, temel maaşlar, sosyal güvenlik primi ödemeleri, sağlık primi ödemeleri, geçici işçilerin ücretleri, yiyecek alımları, taşıt ve kiralama giderleri, periyodik yayın alımları, baskı ve cilt giderlerini karşılayabilmek için Beylikdüzü Belediyesi'ne ait arsa ve bina satışı yapmak için İBB'ye başvurdu. İBB, 17 Ekim 2014'te bütçe açığını kapamak için 23 milyon 500 liralık arsa ve bina satışını yapmasına onay verdi.

Ekrem İmamoğlu'nun AVM'si mi...