24 / 05 / 2024

Ekrem Özen

Ekrem Özen

Özen Yatırım Hizmetleri ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Kemal Özen Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ekrem Özen ve Cemal Özen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 12 milyon 332 bin 32 TL'lik sermaye ile kuruldu.

İnaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İnaş Yapı Anonim Şirketi, Ekrem Özen, Kenan Özen, Yunus Özen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim tarihinde Sefaköy, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Kök tarafından kuruldu. 

Yeşil Yol, yaylalardaki yapılaşmaya düzen getirecek!

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce “Yeşil Yol” projesinin doğaya saygılı ve entegreli bir yol ağı olduğunu belirtti. Yüce; Yaylalardaki yapılaşmaya bir düzen getirileceğini ve kentsel dönüşüm gibi kırsal dönüşümün de sağlanacağını söyledi.

Adana Zen Bahçe Konutları' nda fiyatlar 175 bin TL' den başlıyor!

Ömer Bayram İnşaat tarafından hayata geçirilen Adana Zen Bahçe Konutları 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 122 adet bulunuyor. Adana Zen Bahçe Konutları' nda fiyatlar 175 bin TL' den başlıyor.

Özen Kuzu rant vergisi hakkında açıklama yaptı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 14 Ocak 2015 günü yapılan rant vergisi açıklaması, inşaat sektöründe büyük yankı uyandırdı. İşte, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, konuyla ilgili yaptığı açıklama..

Ekrem Demirtaş: Kruvaziyer turizm gelişmeye devam edecek, endişeye gerek yok!

Dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerinden MSC'nin en tepe yöneticileri ile Cenevre'de buluşan İzmir Ticaret Odas ( İTO ) Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni sefer haberleriyle döndü.

Ekrem Ünlü Bayat yatırımlarını değerlendirdi!

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, ilçede halen devam eden ve 2015 yılı içinde yapılacak yatırımlar hakkında değerlendirme yaptılar.

İmar planlarına yeni düzen!

İmar planlarına yeni düzen geliyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu dün şeffaflık paketini açıkladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, imar plan değişikliği konusunda ise şu açıklamaları da sözlerine ekledi...

Ekrem Demirtaş: Atatürk Stadyumu projemizin tartışılmasını istiyoruz

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 2 gün önce açıkladıkları stat ve tünel projelerine toptan karşı çıkılmasını değil, incelenmesini ve tartışılmasını istediklerini söyledi.

Ekrem Demirtaş İzmir projelerini açıkladı!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in stat ve trafik sorununu çözüm için hazırladığı projeleri sergi açarak kamuoyuna açıkladı. İşte İzmir'in stat ve trafik sorunu için hazırlanan projeler...

Nurettin Sözen; 5 yılda 150 mağaza açmayı hedefliyoruz!

Hediyelik eşya ithal ederek başladığı patronluk macerasını kısa süre sonra kurduğu sofra ve dekoratif eşya satışı yapan Bernardo mağazalarıyla farklı bir boyuta taşıyan Sözen, şimdi de rotayı yurtdışına çevirdi.

Ekrem Demirtaş: Turizmde Ege adaları ile birlikte çalışmalıyız!

İTO Yönetim Kurulu (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Rebii Akdurak ve beraberlerindeki İTO heyeti, Sakız Belediye Başkanı Emmanoil Vurnus'u ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Yüzen ev Moonstar Ayyıldız, Mogan Gölü'nde!

Ankara'da Ostim Organize Sanayi Bölgesi’nde mühendis Ertan Baydar tarafından tasarlanan Moonstar Ayyıldız isimli teras manzaralı yüzen ev, Mogan Gölü’ne indirildi. Mogan’a test amaçlı indirilen yüzen ev, yurt içi ve yurt dışına ihracatı yapılacak.

Ergun Özen: İnşaat sektörü hızla gelişiyor!

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Türkiye 'nin nüfus artışı, gelişen ekonomisi ve kaliteli konut sayısının yetersizliğiyle, inşaat sektörünün hızlı geliştiği bir ülke olduğunu söyledi.

Ekrem Özen Haberi

Ekrem Özen

Özen Yatırım Hizmetleri ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Kemal Özen Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ekrem Özen ve Cemal Özen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 12 milyon 332 bin 32 TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Özen Yatırım Hizmetleri ve Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...