13 / 05 / 2024

Ekrem Yüce Yeşil Yol açıklaması

Ekrem Yüce Yeşil Yol açıklaması

DOKAP BKİ Başkanı Ekrem Yüce, "Yeşil Yol Projesi"nin yeni bir yol yapma projesi olmadığını belirterek, "Bu yol, yeşile yolculuk projesidir. Eski yolu, yani var olan yolu ıslah etmek, iyileştirmek, işaretlemektir" dedi.

Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Son günlerde yeşil mutabakat gündemden düşmüyor. Peki yeşil dönüşüm sürecini belediyeler mi yönetecek? Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Ekrem Yüce: Önceliğimiz depreme hazırlıklı bir şehir oluşturmaktır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya’mızı depremlere hazır bir şehir haline taşıyacağız” dedi.

Ekrem Yüce'den Sakarya'ya hafif raylı sistem müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada “Şartlar oluşursa hafif raylı sistemleri Sakarya’yla buluşturmaya hazırız” dedi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da yeşil alanları imara açan bir belediye olmayacağız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yeşil Alanlar Çalıştayı”nın açılış konuşmasını yaptı. İmamoğlu, "Bu şehirde asla yeşil alanları imara açan bir belediye olmayacağız" dedi...

Ekrem İmamoğlu, İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması yönündeki kararın iptalini istedi! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Levent'teki İETT garajı arazisinin de içinde olduğu İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması ve bazı parsellerin de AKP'li ilçe belediyelerine tahsis edileceği kararı mahkemeye taşıdı...

Ekrem İmamoğlu'nun veto ettiği yeşil alan kararı İBB Meclisi'nde kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vetosuna karşı, kendi kararında direndi, İstanbul 295 bin metrekare yeşil alan kazandı.

Dublin'deki dünyanın en büyük yeşil bina konferansı 24-25 Mart'ta!

Dünyanın dünyanın en büyük yeşil bina konferansı olan 2020 GreenBuild Europe 24-25 Mart tarihlerinde Dublin'de gerçekleştirilecek...

Ekrem Yüce: Dikey değil yatay mimariyi önemsiyoruz!

İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Dijital Şehircilik Zirvesi’ne katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Dikey değil yatay mimariyi önemsiyoruz” dedi.

Ekrem Yüce: Deprem değil bina öldürür!

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremin 20'inci dönümü vesilesiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanında konuşan Başkan Yüce, “Afetler konusunda tahammülümüz yok. Yaralanmamak için çaba sarf edeceğiz” dedi...

Cihan Kolip'ten Ekrem Yüce'ye kentsel dönüşüm mesajı!

İYİ Parti'nin Sakarya Büyükşehir adayı Cihan Kolip, seçimi kazanan Ak Parti adayı Ekrem Yüce'yi kutlarken deprem gerçeğine karşı kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesi çağrısını yaptı.

Ekrem Yüce: Pamukova’yı yeniden imar edeceğiz!

Pamukova Belediye Başkanı Adayı Ekrem Yüce, Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Yüce, ''Pamukova’yı yeniden imar edeceğiz'' diye konuştu.

Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ekrem Yüce Yeşil Yol açıklaması Haberi

Ekrem Yüce Yeşil Yol açıklaması

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP BKİ) Başkanı Ekrem Yüce, "Yeşil Yol Projesi"nin yeni bir yol yapma projesi olmadığını belirterek, "Bu yol, yeşile yolculuk projesidir. Yöresel mimarinin olmadığı bir yapılaşma yerine planlı, programlı ve düzenli bir yerleşim öngörmektir. Eski yolu, yani var olan yolu ıslah etmek, iyileştirmek, işaretlemektir" dedi.


Yüce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "DOKAP Turizm Master Planı" kapsamında öngörülen projeyle 8 kentin önemli yaylalarının ve turizm merkezlerinin birbirine bağlanacağını dile getirerek, bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin belirlenen güzergah boyunca fiziki yapısı iyileştirilmiş bir şekilde seyahat etmesine imkan sağlanacağını aktardı.


Projeyle, doğası tahrip edilerek beton yığınlarına dönüşmüş şehirlerden uzaklaşmak isteyen turistlerin aradıkları doğal ortamı Karadeniz’in eşsiz güzellikteki yaylalarında bulacaklarını ifade eden Ekrem Yüce, bunun turizm alanlarını birbirine bağlayarak, turizm...