02 / 05 / 2024

EKS Cihan Yapı iletişim

EKS Cihan Yapı iletişim

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Ekşi tarafından kuruldu.

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Zeydan tarafından kuruldu.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 750 biin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin, Agah Sefa Keskin ve Cihan Sefa Keskin ortaklığında kuruldu.

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında kuruldu.

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Duru ve Ferdi Küksar tarafından kuruldu.

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cihan Bakırhan tarafından kuruldu.

Maviev Gayrimenkul Geliştirme Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Maviev Gayrimenkul Geliştirme Yapı Anonim Şirketi Şİşli'de Cihan Barış Soydan tarafınndan kuruldu.

Casastroy Yapı Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casastroy Yapı Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Cihan Sezigen tarafından kuruldu.

Oec Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oec Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Başaran Bayrak, Cihan Bayrak, Erhan Bayrak ve Habip Orhan Bayrak ortaklığında kuruldu.

Baken Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Baken Grup Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Engin ve Kemal Bakır ortaklığında kuruldu.

Ct Ciritciler Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct Ciritciler Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Cırıtcı ve  Turan Cırıtcı tarafından kuruldu.

Fresco Mimarlık Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fresco Mimarlık Ve Yapı Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Volkan Cihan Kaya tarafından kuruldu.

Mihman İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mihman İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Cihan    Aslan ve  Merve Dora tarafından kuruldu.

EKS Cihan Yapı iletişim Haberi

EKS Cihan Yapı iletişim

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Ekşi tarafından kuruldu.

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-) Şirket , yurt içi ve yurt dışında , her türlü yapı , tesis , inşaat işlerini ,kendi adına , yahut müteahhit , taşeron sıfatlarıyla yapabilir veya emanet usulüyle başkalarına yaptırabilir. Bu konularla ilgili açılmış ihalelere katılabilir , sözleşmeler düzenleyebilir , yüklendiği işlerle ilgili taşeronluk anlaşmaları düzenleyebilir , üçüncü gerçek yahut tüzel kişiliklerce yüklenilmiş işlere , ortak , taşeron veya emanetçi sıfatıyla girebilir. 2-) Şirket , Türk Ticaret Kanunu mevzuatına uygun olmak kaydıyla , yurt içi ve yurt dışında her türlü işe girebilir , her türlü mal , mamül ,ham madde imalatı...