15 / 05 / 2024

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat adres

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat adres

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi Kağıthane'de Gökhan Korkulmaz tarafından kuruldu.

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy tarafından kuruldu.

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Öndü ve Halil Bulut ortaklığında kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi kuruldu!

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kaynar tarafından kuruldu.

Y S Metal Dekoratif Yapı Sistemleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y S Metal Dekoratif Yapı Sistemleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Özer ve Yücel Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Guygusuz tarafından kuruldu.

Styleartstone Dekoratif Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Styleartstone Dekoratif Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fahri Kaplan, İsmail Kaplan ve Gürkan Temur imzasıyla kuruldu.

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emel Özenbaş imzasıyla kuruldu.

Dekton'tan modern mutfaklara dekoratif çözümler!

Ultrakompakt yüzeyi ve çizilmeye karşı dayanıklı yapısı ile mimar ve tasarımcılara ilham kaynağı olan Dekton®, doğadan esinlenilen renk seçenekleri ile tüm küçük, modern mutfaklara dekoratif çözümler sunuyor.

DYO Yapı Fuarı’na renk katacak!

Boya sektörünün öncü markası DYO, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek 39. Yapı Fuarı’nda dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sunacak…

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat adres Haberi

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat adres

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...