11 / 05 / 2024

Eksen İnşaat taziye ilanı

Eksen İnşaat taziye ilanı

Eksen Proje İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı A. Tuncer Ertan'ın kardeşi Nermin Özmıhçı vefat etti. Eksen Proje İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mehmet Sevgin ve Muhammed Taha Sevgin ortaklığında kuruldu.

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy tarafından kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi kuruldu!

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kaynar tarafından kuruldu.

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Şişikler İnşaat'ın acı günü! Osman Şişik vefat etti!

Şişikler İnşaat A.Ş.'nin kurucusu Osman Şişik vefat etti. Şişik ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti!

Şişli Belediyesi Kurucu Kadrosu'ndan Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Eksen İnşaat taziye ilanı Haberi

Eksen İnşaat taziye ilanı

Eksen Proje İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı A. Tuncer Ertan'ın kardeşi Nermin Özmıhçı vefat etti. Cenazesi bugün Üsküdar Büyük Selimiye Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Eksen Proje İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...