18 / 05 / 2024

Eksen Profesyonel Yapı adres

Eksen Profesyonel Yapı adres

Eksen Profesyonel Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Orhan Özmen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde ile Fatih Ceviz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy tarafından kuruldu.

Binalarda sağlam çatı nasıl yapılmalı?

Binalarda hava şartlarına en çok maruz kalan kısım olan çatıların inşasında profesyonel işçilik ve statik hesap büyük öneme sahip. Peki sağlam çatı nasıl olmalı? Çatılar nasıl yapılmalı?

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi kuruldu!

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kaynar tarafından kuruldu.

Ege Yapı'dan 'dijital satış ofisi'!

Ege Yapı, koronavirüs salgını sürecinde çalışanların ve müşterilerinin sağlığını düşünerek satış ofislerini kapatmıştı. Hızlı, kesintisiz ve profesyonel hizmetin devam etmesi amacıyla Ege Yapı, dijital satış ofisini kurdu...

AKM'nin sahne mekaniği ihalesi döviz cinsinden yapılacak!

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin yeniden inşasında yapılacak sahne mekaniği ve profesyonel sistemleri ihalelerinde yabancı para cinsinden teklif verilebilecek.

ÇEİS’in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması başlıyor!

Mimarlık, mühendislik ve tasarım alanlarında faaliyet gösteren profesyoneller ile üniversitelerin aynı bölümlerinde okuyan öğrencilerin başvurabileceği ‘Yapı Tasarım Yarışması’, profesyonel kategoride 190 bin, öğrenci kategorisinde 70 bin olmak üzere toplamda 260 bin TL ödül verecek...

Yusufeli Barajı'nın inşaatında profesyonel dağcılar çalışıyor!

Türkiye'nin en yüksek, dünyanın üçüncü en yüksek barajı özelliğini taşıyacak olan Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali inşaatında profesyonel dağcılar görev yapıyor.

Yusufeli Barajı inşaatında profesyonel dağcılar çalışıyor!

Türkiye'nin en yüksek, dünyanın üçüncü en yüksek barajı özelliğini taşıyacak olan Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali inşaatında profesyonel dağcılar görev yapıyor.

Eksen Profesyonel Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eksen Profesyonel Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Orhan Özmen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde ile Fatih Ceviz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu.

Eksen Profesyonel Yapı adres Haberi

Eksen Profesyonel Yapı adres

Eksen Profesyonel Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT : Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü...