16 / 05 / 2024

Eksi Bir Turizm İnşaat nerede

Eksi Bir Turizm İnşaat nerede

Eksi Bir Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Masyanoğu tarafından Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İş arayanlara güzel haber geldi! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alacak! Tarihleri kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni bir iş ilanı yayımladı. Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ilana göre; personel eksiğinin önlenmesi için istenilen kriterleri karşılayan 14 sözleşmeli kamu personeli alacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Hangi kriterler aranıyor?

Ruslar Türkiye'de ilk kez zirveye oturdu! Bu bir turizm haberi değildir

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; mart ayında 134 bin 170 olan konut satışı nisan ayında 133 bin 58’e geriledi. Konut satışında yabnacılar kategorisinde ise zirveye ilk kez Ruslar yerleşti. Yabancılara yapılan konut satışları Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 58,1 a

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Erciyes'te yeni otel temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te katıldığı bir otelin temel atma törenine katıldı. Tören'de konuşma yapan Özhaseki, Erciyes'in önemli bir turizm merkezi haline geldiğini belirtti. 

Mehmet Nuri Ersoy: Çeşme’ye kanal değil turizm merkezi yapacağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki acil kamulaştırmalarla ilgili açıklama yaptı. Bakan Ersoy, Çeşme’ye bakanlık olarak dev bir turizm merkezi inşa etmek için harekete geçtiklerini söyledi.

Bir Land Global Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Land Global Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ranjbar, Ali Shadlou, Parisa Jahandideh ve Shahrzad Sarabadani ortaklığında kuruldu.

Ayder'deki kaçak yapılar yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ayder'de plan koşullarına uymayan 50 yapı var. Bu yapıların da ağustos ayı sonu itibarıyla gerekli tebligatları yaptıktan sonra yıkımlarını yaparak, Ayder'imizi inşallah 2020 yılı sonu itibarıyla örnek bir turizm cenneti haline getirmek istiyoruz" dedi...

Bursa Koza Han'da çalışmalar başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada kentin önemli bir turizm değeri olan Koza Han’ın iç avlu kısmının komple revizyonunun Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını belirtti.

Hakkari Çukurca'ya turizm tesisi yapılacak!

Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde daha önce polis ekiplerinin nöbet noktası olarak kullandığı 1600 rakımdaki Bayrak Tepe'de tam donanımlı dev bir turizm tesisi kurulması planlanıyor. 

Mehmet Özhaseki: Sur'daki evler klasik Diyarbakır evi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak bundan sonra kentin terörle değil tarihin en güzel eserlerinin yaşandığı bir turizm destinasyonu olarak anılması temenni etti..

Eksi Bir Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksi Bir Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Masyanoğu tarafından Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sevakin Adası ortaklığı bir turizm yatırımı!

Sudan Turizm Bakanı Muhammed Ebu Zeyd Mustafa, Türkiye ve Sudan arasındaki Sevakin Adası konusundaki ortaklığın, "turizm yatırımlarını geliştirme" programından ibaret olduğunu açıkladı. 

Kanal Riva projesinde imzalar atıldı!

Riva Deresi Çevre Koruma, Su Güvenliği ile Kentsel Tasarım Projesi'nde imzalar atıldı. Proje ile Riva Deresi ve çevresinde yeni bir turizm cenneti yapılacak.

Eksi Bir Turizm İnşaat nerede Haberi

Eksi Bir Turizm İnşaat nerede

Eksi Bir Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Masyanoğu tarafından kuruldu.

Eksi Bir Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soguk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,isyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,sufa hakları ve vefahakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Eksi Bir Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Halaskargazi Mah.Şafak Sok. No.58/1 Şişli