29 / 04 / 2024

ekşinar nerede

ekşinar nerede

Ekşinar Konakları, yüzde 30 peşinat geri kalan 24 ay vade farksız eşit taksit veya yüzde 1 peşinat 120 aya kadar yüzde 0.70 faiz oranı seçenekleri ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor

Karasu Gold City nerede? Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar?

Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa edilen Karasu Gold City satışları devam ediyor. Peki, Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar? Karasu Gold City nerede? İşte detaylar...

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 02 Şubat 2023 fiyat listesi

Kirlileriniz ile başınız dertte ise Vestel çamaşır makinesi tam sizin aradığınız ürün demektir. Beyazlar ve renkliler gerçek renklerine dönecek  Peki Vestel çamaşır makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Ayçiçek yağında fiyatlar durulmuyor! Ayçiçeği yağında son durum ne? 1 Eylül 2022 fiyat listesi..

Son zamanlarda Türkiye'de ve dünyada yüksek enflasyon nedeniyle alım gücü zayıflayan tüketiciler indirimli, ucuz ve kampanyalı ürünleri araştırmaya başlıyor. Bizde sizler için hangi yağ nerede, ne kadar araştırdık. İşte 1 Eylül 2022 ayçiçek yağı fiyat listesi…

Milyonlara ayçiçek yağı müjdesi: 5 Litre yağ...

Dolar kurunda meydana gelen yüksek artışın ardından en çok etkilenen ayçiçek yağı oldu. Yüksek fiyat artışın ardından vatandaşlar ucuz ayçiçek yağı nerede satılıyor diye araştırmaya başladı...

Gold Residence Emek nerede?

EKŞ Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Residence Emek projesi 22 bin metrekare arsa alanında inşa edilecek. Peki Gold Residence Emek nerede yükseliyor?

Ekş Ekşioğlu Gold Residence Masa nerede?

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılan Gold Residence Masa projesinde 99 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Ekş Ekşioğlu Gold Residence Masa nerede?

Tria Kartal nerede?

7 bin 300 metrekare alan üzerinde yükselen Tria Kartal projesi Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede evler adalar manzarasına hakim. Peki Tria Kartal nerede?

Ekşioğlu Tria Kartal nerede?

Toplam 174 konuttan meydana gelen Ekşioğlu Tria Kartal projesi 3 blok halinde yükseliyor. Peki Ekşioğlu Tria Kartal nerede?

Velvet Towers Konutları nerede?

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Velvet Towers 24 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. Peki Velvet Towers Konutları nerede?

Velvet Towers Rezidans nerede?

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla yükselecek olan proje 3 blok halinde yükselecek. Proje toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek. Proje Velvet Towers Rezidans nerede?

Velvet Towers Kadıköy nerede?

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Velvet Towers 3 bloktan meydana geliyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Velvet Towers Kadıköy nerede?

Alya Life Residence nerede?

Alya Life Residence'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Ekşioğlu Yapı imzası taşıyan proje 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Alya Life Residence nerede?

Velvet Towers nerede?

Velvet Towers Konutları Ekşioğlu ve Palmadoro May İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. 26 katlı 3 blok halinde yükselecek proje 24 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Velvet Towers nerede?

ekşinar nerede Haberi

ekşinar nerede

Merkezi konumu, modern mimarisi, yaşam alanlarının dengeli yerleşimi, kapalı yüzme havuzu, şık peyzajı, sosyal alanları ve çok farklı daire tipleriyle yepyeni bir yaşam sunan Ekşinar Konakları, İstanbul’un en eski ve elit semtlerinden Florya’da yeni sahiplerini bekliyor.


Ekşinar Konakları, yüzde 30 peşinat geri kalan 24 ay vade farksız eşit taksit veya yüzde 1 peşinat 120 aya kadar yüzde 0.70 faiz oranı seçenekleri ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 


Eskiyle yeninin mükemmel bir şekilde harmanlanarak hem kişiye, hem de ailenin tümüne özel kurgulanmış yaşam alanları sunan Florya Ekşinar Konakları, İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden Florya’da Atatürk Ormanı’nın hemen yanı başında yükselmeye devam ediyor.


Eroğlu Gayrimenkul’ün 190 milyon lira yatırım bedeliyle gerçekleştirdiği, TOKİ kaynak geliştirme uygulamaları kapsamında geliştirilen ilk projesi Florya Ekşinar Konakları; Florya’nın geleneksel mimarisi...