04 / 05 / 2024

Ekşioğlu Kartal projesi

Ekşioğlu Kartal projesi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Gmbh İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Gmbh İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Ekş Ekşioğlu Holding'ten Antalya'ya Gold Residence Urkay projesi!

Ekş Ekşioğlu Holding imzası ile hayata geçirilecek Gold Residence Urkay projesi 18 ayda tamamlanacak. Projede 83 adet daire bulunuyor.

Ekşioğlu Kartal Tria satış ofisi!

Toplam 174 daireden meydana gelen Ekşioğlu Kartal Tria projesi 174 daireden meydana geliyor. Ekşioğlu Kartal Tria satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ekşioğlu Kartal Tria Evleri!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Ekşioğlu Kartal Tria Evleri 7 bin 300 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Ekşioğlu Kartal Tria Evleri toplam 174 daireden meydana geliyor.

Ekşioğlu Tria Kartal iletişim!

Tria Kartal projesinde toplamda 174 adet daire yer alıyor. Ekşioğlu Tria Kartal iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Ekşioğlu Tria Kartal nerede?

Toplam 174 konuttan meydana gelen Ekşioğlu Tria Kartal projesi 3 blok halinde yükseliyor. Peki Ekşioğlu Tria Kartal nerede?

Can Ekşioğlu, Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Altınok Öz, Can Ekşioğlu ve beraberindeki heyete Kartal’da yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı.

Ekşioğlu Royal İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Royal İnşaat Anonim Şirketi, 300 bin TL sermaye ile 16 Kasım' da İstanbul İl 'i, Kartal, Cevizli Mahallesi, Denizer Caddesi, Nur Apartmanı' nda kuruldu.

Ekşioğlu Arıcan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Arıcan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Furkan Ekşioğlu tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Çay Sokak'ta kuruldu.

Ekşioğlu Alya Life Fikirtepe Projesi!

Ekşioğlu Alya Life Fikirtepe projesinde 2+1 daire tiplerinin fiyatı 490 bin TL'den başlıyor. 20 katlı tek blokta yükselen Alya Life Fikirtepe'de 214 daire bulunuyor...

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelen proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi!

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi 24 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Toplamda 1.250 adet daireden oluşan projede çeşitli sosyal donatı alanları da bulunuyor.

Ekşioğlu Kartal projesi Haberi

Ekşioğlu Kartal projesi

Kartal Belediyesi’nin depreme dayanıksız, ekonomik ömrünü tamamlamış binaların depremlerde can ve mal kaybına neden olmaması için uyguladığı “Deprem ve Yerinde Dönüşüm Projesi” çerçevesinde konutlar hızla yenilenmeye devam ediyor. Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez Atalar Mahallesi Ata Sokak’ta 7 bin 558 metrekarelik bir alanda yer alan Erdemirler Sitesi ve Denizkent Sitesi’ne bağlı 8 binanın yıkımı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Yıkım töreninde konuşan Başkan Altınok Öz, 15 Temmuz demokrasiye saldırı girişimi ile ilgili 22 Temmuz Cuma günü olağanüstü Meclis Gündemi Toplantısı’nın gerçekleşeceğini ve demokrasiye sahip çıkmak adına bir karar alacaklarını söyledi.


Yıkım törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ile Kartal Belediyesi iştirak şirketlerinin yöneticileri, yüklenici firma yetkilileri,...