02 / 05 / 2024

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi, Fırat Sezginsoy, Alp Sezginsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Caddesi'nde kuruldu.

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çolak ve Fehmi Okan Gürer ortaklığında kuruldu.

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A. Mahmoud Ben Ahmeıda tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Bilgi 24 E-Ticaret Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgi 24 E-Ticaret Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Alireza Yılmaz tarafından kuruldu.

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ebru Demirhan Bilgiç ve Eşref Bilgiç ortaklığında kuruldu.

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Aleksandr Drozdov tarafından kuruldu.

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Bilgiç tarafından kuruldu.

Mobiltech Bilgi Teknolojileri Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mobiltech Bilgi Teknolojileri Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cihan Barış ortaklığında kuruldu.

Meta Hizmet Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Meta Hizmet Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fulya Bilgiç tarafından kuruldu.

Bilgi TMG Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgi TMG Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özgür Doğan tarafından kuruldu.

Yıldız Çevre Mühendisliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Çevre Mühendisliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Cen Ali Bilgiç ve Ahmed Akif Kılıç ortaklığında kuruldu.

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi, Fırat Sezginsoy, Alp Sezginsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Caddesi'nde kuruldu.

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi, Fırat Sezginsoy, Alp Sezginsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü gerçek ve tüzel kişilere, kuruluşlara yönetim,sermaye yönetimi , bilgi teknolojileri gibi konularda danışmanlık yapmak ,her türlü organizasyon ve gelişim projesi yapmak ve yaptırmak. b.Her türlü gerçek ve tüzel kişilere internet hizmetleri vermek , internet üzerinden konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri vermek , internet üzerinden alım satım işlemleri yapmak , ithalat ve ihracatını yapmak ve yaptırmak , internet üzerinden uzmanlara ve uzman arayanlara yönetim danışmanlığı vermek , E- Ticaret ile ilgili yazılımlar , programlar ve tüm gerekli işlemleri yapacak donanımları kurmak , işletmek , satın almak , satmak, ithalatını ve...