05 / 05 / 2024

ekspress mutfak mağazası nolte

ekspress mutfak mağazası nolte

Alman markası Nolte, 2012 yenilikleri arasında yer alan Express Mutfak tasarımları için dünyadaki ve Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Kalamış’ta açtı.

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Nolte merkez mağazasını açtı!

İthal mutfak markası Nolte, Türkiye’deki merkez mağazasını açtı. Almanya’nın en büyük ve dünyanın en köklü markalarından biri olan şirketin Türkiye’deki mağaza sayısı böylece 15’e ulaştı.

İntema Caddebostan mağazası mutfak katını yeniledi!

Eczacıbaşı’ nın mutfak mobilyaları alanında faaliyet gösteren markası İntema Mutfak’ ın, İstanbul Anadolu Yakası' ndaki Caddebostan mağazasındaki mutfak katı 2014’ e yenilenerek girdi. Mutfak, Selin Tümen tarafından projelendirildi...

Kelebek Mobilya 2014't e 50 mutfak mağazası açacak!

Kelebek, 2013 yılı başında girdiği yeni yapılanma süreciyle beraber hızla gelişmeye devam ediyor. Mobilya ve mutfak mağazalarını ayıran Kelebek, 2014 yılı sonunda 50 mutfak mağazasına ulaşmayı hedefliyor.

Scavolini Etiler mağazası için mimar ve iç mimar arıyor!

Hazır mutfak mobilyalarında İtalya'nın önde gelen markalarından olan Scavolini, Etiler mağazası için mimar ve iç mimar arıyor. Başvuru için müracaat edilecek iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Demirhanlar, dördüncü mağazasını Yalova'da açacak!

Seramik, banyo mobilyaları, armatür ve duş takınılan, küvet ve kompakt sistemleri, duşa kabinler, banyo ve mutfak aksesuarları satışı gerçekleştiren Demirhanlar Seramik, dördüncü satış mağazasını Yalova'da açmaya hazırlanıyor.

Philips Kelebek Mobilya Avcılar mağazasının aydınlatmasını yeniledi!

Aydınlatma sektörünün lider markası Philips, Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi Kelebek Mobilya ile başlatılan işbirliği çerçevesinde Avcılar mağazasının aydınlatmasını yeniledi...

Dünyanın ilk ekspres mutfak mağazası İstanbul’da açıldı!

Alman markası Nolte, 2012 yenilikleri arasında yer alan Express Mutfak tasarımları için dünyadaki ve Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Kalamış’ta açtı.

Nolte Express Mutfak ilk mağazasını Kalamış'ta açıyor!

Alman markası Nolte'nin Express Mutfak markasının ilk mağazası Kalamış'ta açılıyor...

Evdema, 7. mağazasını açtı!

Tüketicilere ev dekorasyonu konusunda aradığı her şeyi tek çatı altında sunan Evdema, 7. mağazasını İstanbul Anadolu yakasında açtı. Evdema'da Vitale başta olmak üzere Vitra, Artema, İntema Mutfak gibi markalar satılıyor...

ekspress mutfak mağazası nolte Haberi

ekspress mutfak mağazası nolte

Mutfak ve yatak odası tasarımlarıyla evlere ayrıcalık ve kalite sunan Alman markası Nolte, 2012 yenilikleri arasında yer alan Express Mutfak tasarımları için dünyadaki ve Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Kalamış’ta açtı.


Mağazanın açılışı dolayısıyla gerçekleşen törene, T.C. Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış da katıldı. Kalamış Nolte Home Studio mağazası; markanın 2012 yılı yeniliklerinin başında gelen Express Mutfak tasarımlarının satışının ve tanıtımının yapılacağı dünyadaki ve Türkiye’deki ilk mağaza olma özelliğini taşıyor. Genel olarak toplu satışlar için tasarlanan ve üretilen Express Mutfakların en önemli özelliği, taşıdığı Alman Nolte kalitesini çok daha ekonomik fiyatlarla sunuyor olması. Marka böylece inşaat firmalarının hayata geçirecekleri seçkin rezidans projelerine değer katmayı, aynı zamanda üstün kalite ve uygun fiyat ayrıcalığı oluşturmayı...