10 / 05 / 2024

El-Aksa Vakıf ve Kültür Mirası Kurumu

El-Aksa Vakıf ve Kültür Mirası Kurumu

İsrail'de, Mescid-i Aksa'nın karşısına yapılacak Yahudi Müzesi'nin planı Kudüs Belediyesi tarafından onaylandı

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Vakıf kartla restoran ve kafe harcaması yapmaktan korkmayın! İşte harcadıkça harcatan kampanyanın detayları!

Vakıf kartlılar yaşadı! Yapılan restoran ve kafe harcamalarınıza 80 TL Worldpuan veriliyor. İşte kampanya detayları!

İstanbul ve Kocaeli'deki 81 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! Arsa, dükkan ve daireleri kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli illerinde yer alan 81 adet vakıf gayrimenkulünü "Vakıf Taşınmazları Kira Genel Şartnamesi" kapsamında kiraya verecek. İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Kocaeli'deki 131 vakıf gayrimenkulü kiraya verilecek!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından, İstanbul ve Kocaeli'nde yer alan 131 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor. Peki İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürüğü'nün kiraya vereceği gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Vakıf Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vakıf Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Uzun tarafından kuruldu.

Vakıf Varlık Kiralama'nın 227 milyon TL'lik kira sertifikasının itfa ve getiri ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRK22133 ISIN kodlu, 227 milyon TL tutarlı, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'nın 425 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRK92011 ISIN kodlu, 425 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödemesi tamam...

Vakıf Varlık Kiralama'nın 235 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRK82020 ISIN kodlu, 235 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödemesi tamam...

Vakıf Varlık Kiralama'nın 120 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRK82046 ISIN kodlu, 120 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödemesi tamam...

Vakıf Varlık Kiralama'nın 430 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRK72039 ISIN kodlu, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı.

Vakıf Varlık Kiralama'nın 285 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRK72039 ISIN kodlu, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı.

El-Aksa Vakıf ve Kültür Mirası Kurumu Haberi

El-Aksa Vakıf ve Kültür Mirası Kurumu

Mescid-i Aksa'nın karşısına Yahudi Müzesi kurulacak



Eilat Yerleşim Derneği'nin girişim ve finansal desteğiyle yapılması planlanan müze, 3 dönümü kapsayacak ve yeraltı su havuzları ile dini temizlik kaplarının sergileneceği arkeoloji müzesi olacak. 


Kudüs Belediyesi'nin kararına tepki El-Aksa Vakıf ve Kültür Mirası Kurumu şu açıklamalarda bulundu:


Yaklaşık 3 ay önce üzerinde anlaşmaya varılan planın onaylanması, 'Süleyman Tapınağı' adlı büyük Yahudileştirme faaliyetinin tamamlayıcı bir parçasıdır.


Vakfın açıklamasında, söz konusu projeyle Kudüs'ün bir Yahudi kenti olduğu iddiasının meşrulaştırılmasının hedeflendiği belirtildi. El-Aksa Vakıf ve Kültür Mirası Kurumu açıklamalarına şu şekilde devam etti:


Bu proje, Mescid-i Aksa'yı güney ve batıdan yedi büyük Yahudi binasıyla kuşatma planıdır. Söz konusu plan, Mescid-i Aksa için oldukça tehlikeli sonuçlar...