14 / 05 / 2024

El Ay Teknik İnşaat adresi

El Ay Teknik İnşaat adresi

El Ay Teknik İnşaat Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Orçay Duyum Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Küçükçekmece, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

İkinci el araç fiyatları arttı mı? Nisan ayı verileri belli oldu...

Nisan ayının ikinci el ilan verilerine dayanarak hazırlanan analizi paylaşıldı. İlan fiyatları baz alınarak oluşturulan verilerde aylık fiyat endeksi kapsamında, nisan ayında ilan sayıları yükseldi ve ikinci el araç fiyatlarında yalnızca yüzde 0,50 puanlık artış yaşandı.

A101 27 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğu! A101’de yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var!

Perakende devi A101 merakla beklenen 7 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğunu yayımladı. A101'de bu hafta yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var.

BİM 16 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu! BİM’de peynir, ayçiçek yağı, salça, makarna ve deterjanda indirim var!

Perakende devi Bim, tüketiciler tarafından merakla beklenen 16 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu yayımladı. Bim'de bu hafta peynir, ayçiçek yağı, salça, makarna ve deterjanda indirim var...

ABD'de ikinci el konut satışları şubat ayında beklentilerin üzerinde arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, şubat ayında yüzde 9,5 artış ile beklentilerin üzerinde gerçekleşirken, son bir senenin en fazla artışı gerçekleşmiş oldu!

ABD'de 2. el konut satışları son 5 ayın zirvesinde!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında yüzde 3,1 artış göstererek piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Ekim ayında Renault’un yenilenmiş ikinci el araç fırsatları

Ekim ayı itibariyle Renault, güncellenmiş ikinci el araç modellerini sunuyor. Bu modeller, 230 bin TL'den başlayan cazip fiyatlarla tüketicilere sunuluyor. Renault'un yanı sıra Peugeot, Fiat, Volkswagen, Hyundai, Opel ve diğer birçok markanın ikinci el araçları da mevcut.

BİM'de 1 kg siyah çay 89 TL'ye, 1 kg ayçiçek yağı 39 TL'ye düştü! BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

BİM'in 24 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda BİM'de 1 kg siyah çay 89 TL'ye, 1 kg ayçiçek yağı 39 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

A101’de 5 litre ayçiçek yağı 149 TL’ye, 6 kişilik masa takımı 4 bin 450 TL’ye, 6’lı reçel kavanozu 34,90 TL’ye düştü!

A101’den adeta rafları boşaltacak indirimler geldi. Bu kapsamda, 5 litre ayçiçek yağı 149 TL’ye, 6 kişilik masa takımı 4 bin 450 TL’ye, 6’lı reçel kavanozu 34,90 TL’ye düşecek. İşte 29 Eylül Cuma A101 fiyat listesi...

ABD'de ikinci el konut satışlarında görülmemiş düşüş! 7 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında yüzde 0,7 oranında azaldı. Böylece ocak ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.

IMF’nin teknik ekibi eylül ayında Türkiye’ye geliyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF), teknik ekibinin dördüncü madde konsültasyonuna hazırlık için eylül ayında Türkiye'ye rutin bir ziyarette bulunacağını duyurdu. Ayrıca, IMF, Türkiye'den herhangi bir ekonomik destek talebi gelmediğini de paylaştı.

ABD ikinci el konut satışları, son 5 ayın en düşüğüne geriledi!

Haziran ayında ülkedeki ikinci el konut piyasasında medyan fiyatlar, 410 bin 200 dolarla tüm zamanların ikinci en yüksek düzeyine çıkarak yeni bir rekor kırdı.

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

5 kg ayçiçek yağı 134 TL, 5 litre yumuşatıcı 65 TL! Sepet dolduracak çılgın indirim! A101 aktüel ürünler kataloğu

A101 haftanın indirimli aktüel ürünleri kataloğunu açıkladı. Paylaşılan katalogda 5 kg ayçiçek yağı 134 TL, 5 litre yumuşatıcı 65 TL'ye satışa sunuldu. İşte A101 indirimli aktüel ürünler kataloğu...

El Ay Teknik İnşaat adresi Haberi

El Ay Teknik İnşaat adresi

El Ay Teknik İnşaat Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Orçay Duyum Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Küçükçekmece, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.


El Ay Teknik İnşaat Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; 1 - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2 - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3 - Türkiye sınırları içinde veya yabancı...