30 / 07 / 2024

El Castillo de Butron satılıyor

El Castillo de Butron satılıyor

İspanya'nın kuzeyindeki Pais Vasco bölgesinde 13. yüzyıla ait tarihi değeri yüksek bir şato 10 milyon Euro'luk bedel ile satışa çıkartıldı. Yöre halkı, tarihi şatonun yabancılara satılmasına karşı çıkıyor..

İkinci el otomobillere yüzde 6 zam resmen yolda! Araba alacaklar dikkat!

Bu hafta döviz kurunda yaşanan hızlı artış, sıfır kilometre araçlarda yeni fiyat artışlarını getirdi. İkinci el otomobillere de yüzde 6 oranında zam gelmesi bekleniyor. 

İkinci el araba fiyatları uçuşa geçti; Peki bu yükseliş ne kadar daha sürecek? İkinci el araba fiyatları düşecek mi?

Döviz kurundaki yükseliş hızının yavaşlamasıyla ikinci el otomobiller de altın, dolar, euro gibi bir yatırım aracı oldu.

Fabrikada yenilenen ikinci el Clio'nun fiyatıyla ilgili dikkat çeken iddia!

Renault artık fabrikasında yenilediği ikinci el otomobilleri de satışa çıkaracak. Peki yenilenmiş bir Clio'nun fiyatı ne kadar olacak?  İşte tüm detaylar...

Dikkat! Bakan Muş'tan ikinci el otomobil açıklaması!

Son gelişmelerin ardından vatandaşlar hem ikinci el hem de sıfır araba fiyatlarıyla ilgili yapılan son dakika haberlerini takip ederek bilgi edinmeye çalışıyorlar. 

Araba alacaklar dikkat!  İkinci el oto piyasasında yeni gelişme!

Son gelişmelerin ardından vatandaşlar hem ikinci el hem de sıfır araba fiyatlarıyla ilgili yapılan son dakika haberlerini merakla takip ediyor..

Araba alacaklar dikkat! İkinci elde satışlar...

Son gelişmelerin ardından vatandaşlar hem ikinci el hem de sıfır araba fiyatlarıyla ilgili yapılan son dakika haberlerini araştırmaya koyuldu. Getirilen 6 ay ve 6 bin km kuralı sonrası ikinci el araç piyasasının durumu da merak edilmeye başlandı.

2022'de Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili hangisi? Fiyatına inanamayacaksınız

Otomobil fiyatları aldı başını gidiyor. Sıfır otomobiller de 2. el otomobiller de günden güne daha da pahalı hale geliyor. Durum böyle olunca vatandan ucuz otomobil arayışına girdi. İşte Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili... Üsteli fiyatı sadece 127 bin lira.

Filistin El-Meyte'de yaşayan bedeviler İsrail'in yıkım tehditlerine karşı direniyor!

Batı Şeria’nın doğusunda yer alan ve işgal altında bulunan 35 Filistinlinin yaşadığı El-Meyte köyü, İsrail’in yıkım ve zorunlu göç tehdidine karşı direniyor. 

Korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkileri!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkilerini anlattı. Gürlek, ''Ankara’da, hali hazırda müşteri bekleyen çok sayıda sıfır ve ikinci el konutlar değil alıcı, bakmak isteyen bile bulunamıyor'' diye konuştu.

El-Halil'de Yahudi mahallesi projesini protesto eden Filistinlilere müdahale!

İsrail askerleri, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın El-Halil kentinde Yahudi mahallesi projesine karşı gösteri düzenleyen Filistinlilere saldırdı.

El Halil'de Yahudi mahallesi projesi nedeniyle greve gidildi!

İsrail yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde yer alan El Halil'de "Yahudi mahallesi kurulması" projesi sebebi ile El Halil'de genel greve gidildi ve kepenk kapatıldı...

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait inşaat halindeki evi yıktı!

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın El-Halil'de yer alan Filistinlilere ait inşaat halindeki bir evi yıktı.

İsrail El-Halil'de 1500 dönüm araziye el koydu!

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde yer alan El-Halil şehrindeyaklaşık 1500 dönüm araziye el koyd

El Castillo de Butron satılıyor Haberi

El Castillo de Butron satılıyor

İspanya'da yaşanan ekonomik kriz sebebiyle büyük darbe alan emlak sektörü, ülkenin tarihi değerlerini de saüşa sunmaya başladı. 

İspanya'nın kuzeyindeki Pais Vasco bölgesinde 13. yüzyıla ait tarihi değeri yüksek bir şato satışa çıkartıldı. 10 milyon Euro'luk bedel ile satışa sunulan 2 bin 400 m2'lik bir alana sahip 'El Castillo de Butron' adlı ortaçağdan kalma şato için daha şimdiden çok sayıda alıcının çıktığı belirtiliyor. 

Şatonun etrafının tarihi surlarla çevrildiğini de vurgulayan satıcı firma, iç dekorasyonuna da dokunmadıklarını belirtti. Yöre halkı ise birçok tarihi filmde kullanılan şatonun yabancılara satılmasına karşı çıkıyor. MADRİD...