28 / 04 / 2024

2022'de Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili hangisi? Fiyatına inanamayacaksınız

2022'de Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili hangisi? Fiyatına inanamayacaksınız

Otomobil fiyatları aldı başını gidiyor. Sıfır otomobiller de 2. el otomobiller de günden güne daha da pahalı hale geliyor. Durum böyle olunca vatandan ucuz otomobil arayışına girdi. İşte Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili... Üsteli fiyatı sadece 127 bin lira.



Türkiye'nin en ucuz fiyata satışa sunulan arabalarına bir bir tane daha eklendi. Sıfır otomobil fiyatları ve modelleri hızla yükselen fiyatlar nedeni ile en çok konuşulan konular arasında üst sırada. Otomobil almak isteyen vatandaşlarn en ucuz sıfır araba modelleri ve fiyatlarını araştırıyor. Çip krizinden dolayı piyasalarda büyük fiyat aryışları gerçekleşirken gözler en ucuz sıfır otomobil alternatiflerine döndü. Citroen Ami ve Regal Raptur'un ardından şimdi de herkesin ilgisini çekecek yeni bir model ortaya çıktı. İşte özellikleri ile ve 127 bin liralık fiyatıy ile dikkat çeken o elektrikli araba…

Türkiye'de kısa süre önce satışa çıkan RKS M5 modeli son zamanlarda oldukça popüler olan mini elektrikli otomobillerin arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda Citroen Ami ile Regal Raptur alternatif modeller ile ülkemizin yollarını eskitmeye başladı. Şimdi ise sırada RKS M5 var.

2022 de Türkiye nin en ucuz sıfır otomobili hangisi? Fiyatına inanamayacaksınız

TÜRKİYENİN EN UCUZ OTOMOBİLİ RKS M5'İN FİYATI VE ÖZELLİKLERİ

Taşıma kapasitesi klasik olarak 3 kişi olan RKS M5'in özellikleri ve fiyatı şöyle:

RKS M5 modeli tasarımı ile göz dolduruyor.


Geri Dön