17 / 05 / 2024

El Salvadorluların türkiyedeki tapu işlemleri

El Salvadorluların türkiyedeki tapu işlemleri

El Salvador vatandaşları mütekabiliyet şartı olmadan Türkiye'den gayrimenkul alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den arsa alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den işyeri alabilir mi?

BMW Türklerle el ele veriyor! Otomobil devinin Macaristan'daki fabrikasını Türk kurumu yapacak

Lüks otomobil üretiminde dünya devleri arasında ilk sıralarda yer alan BMV, Macaristan’da yeni kurmayı planladığı fabrika için Türk kamu şirketiyle el sıkıştı.

Murat Kurum: 1 milyon 500 bin konutumuzu dönüştüreceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, milletin desteğiyle, yerel yönetimlerimizle el birliği içinde her yıl 300 bin olmak üzere 5 yılda toplamda 1 milyon 500 bin konutu dönüştürerek ülkeyi depremlere hazır hale getireceklerini açıkladı...

El Bab'da bombalanan bina okula dönüştürüldü!

El Bab'da terör örgütü tarafından bombalanan bina Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) tarafından onarılıp okula dönüştürüldü.

Gülaylar, İçerenköy'deki CarrefourSA arsası için el sıkıştı!

İstanbul İçerenköy’de şehrin göbeğinde bulunan ve pek çok yatırımcının markajına giren CarrefourSA arazisinin satışında son noktaya gelindi. Gülaylar, İçerenköy'deki CarrefourSA için el sıkıştı.

Propa, 250 milyon TL'lik iki arazi için el sıkıştı!

Propa Vista'nın tanıtım toplantısında konuşan Propa CEO'su Can Özçicek Kartal'da 11 dönüm ve 14 dönüm alana sahip iki yeni arsa için el sıkıştıklarını söyledi.

Reza Zarrab'ın tüm malvarlığına el konulacak!

Reza Zarrab (Rıza Sarraf) için hazırlanan iddianamede, savcılık Zarrab’ın banka sahtekarlığı ve karapara aklama suçlamalarıyla ilişkili tüm malvarlığına el konulmasını istedi.

Nevşehir'de 150 yıllık konak sanat galerisine dönüştürüldü!

Kapadokya'nın el sanatları merkezi konumundaki Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan emekli öğretmen Kadriye Çiçek, dedelerinden kalma tarihi konağı, çömlek, mozaik ve seramik eserlerin sergilendiği sanat galerisine dönüştürdü.

Beşiktaş, Vodafone Arena için Jotun ile el sıkıştı!

Vodafone Arena’nın yapımında en kaliteli inşaat malzemelerini ve en son teknolojiyi kullanan Beşiktaş Yönetimi, stadın boyanması için tüm dünyada faaliyet gösteren Jotun firmasıyla el sıkıştı.

Ankara Kentpark AVM, AvmPartners'la el sıkıştı!

Güçlü marka karmasıyla Ankara'nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi Kentpark AVM, AvmPartners'la el sıkıştı. Yeni işbirliğine göre Kentpark AVM'nin yönetimi ve kiralamasını AvmPartners gerçekleştirecek.

Ankara Kentpark AVM, Avm Partners’la el sıkıştı!

Güçlü marka karmasıyla Ankara’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi Kentpark AVM, Avm Partners’la el sıkıştı. Bu yeni işbirliğine göre bundan sonra Kentpark’ın yönetimi ve kiralamasını Avm Partners gerçekleştirecek.

Biruni Üniversitesi Samsung Teknoklima ile el sıkıştı!

Türkiye eğitim sektörünün en önemli markalarından Okyanus Holding iştiraki Okyanus Gayrimenkul A.Ş. bir ilki gerçekleştirerek, Türkiye’nin en kapsamlı sağlık üniversitesini kurdu. Biruni Üniversitesi Samsung Teknoklima ile el sıkıştı.

Greenist Konutları Siemens'le el sıkıştı!

Haziran 2014'te teslimatına başlanacak, İstanbul Bahçelievler'deki Greenist konutları tüm dairelerin beyaz eşyaları için Siemens'le el sıkıştı. Her yaşam alanının kendine has bir balkonu, terası veya kat bahçesi bulunuyor...

El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi?

El Salvador vatandaşları mütekabiliyet şartı olmadan Türkiye'den gayrimenkul alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den arsa alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den işyeri alabilir mi?

El Salvadorluların türkiyedeki tapu işlemleri Haberi

El Salvadorluların türkiyedeki tapu işlemleri

El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi?

El Salvador, Orta Amerika'da yer alan yaklaşık 6,9 milyonluk nüfusa sahip bir ülkedir. Ülke, batıda Guatemala'ya, kuzey ve doğuda Honduras'a komşudur. Güneyinde Büyük Okyanus bulunur.


El Salvador, Amerika anakarasının nüfus yoğunluğu en fazla olan ülkesidir (özellikle başkent, San Salvador) ve ayrıca bölgenin en sanayileşmiş ülkesidir. Resmi adı El Salvador Cumhuriyeti'dir.


Peki, El Salvador vatandaşları mütekabiliyet şartı olmadan Türkiye'den gayrimenkul alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den arsa alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den işyeri alabilir mi?


El Salvador vatandaşları, mütekabiliyet şartı olmadan Türkiye'den tapu sahibi olabiliyor. 


Türkiye'den ev almak isteyen El Salvadorluların bazı belgeleri temin ederek tapu dairesine gitmeleri gerekiyor. Tapuda gereken belgeler aşağıda sıralanıyor:


-Kimlik belgeleri veya pasaportları,


-Taşınmaz edinimleri ikamet iznine tabi yabancıların ilgili emniyet...