04 / 05 / 2024

Ela Abu Sad

Ela Abu Sad

Yeni Asır İnşaat Alüminyum Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ela Abu Sad, Nsereddin Sudik Ali Ben Hzam, Salah N. Moh. Al Fagi tarafından kuruldu.

The World Turizm Medikal İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The World Turizm Medikal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi; Ela Abu Sad ve Nsereddin Sudik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Sad Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sad Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Derya Ünal tarafından kuruldu.

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Idrıs tarafından kuruldu.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları başladı!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022!

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Özak GYO tarafından Ela Quality Resort Hotel'in 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki, Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar oldu?

İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe vefat etti!

Artı Proje A.Ş. kurucu ortaklarından, İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe hayatını kaybetti. Artı Proje A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited  Şirketi  Maltepe’de  650 bin TL sermaye bedeli  Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Sadıkbey projesi başvuruları bugün başladı.

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Alpaslan Çalım tarafından kuruldu.

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Ela Abu Sad Haberi

Ela Abu Sad

Yeni Asır İnşaat Alüminyum Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ela Abu Sad, Nsereddin Sudik Ali Ben Hzam, Salah N. Moh. Al Fagi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Yeni Asır İnşaat Alüminyum Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a.             Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.               Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri...