28 / 04 / 2024

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Özak GYO tarafından Ela Quality Resort Hotel'in 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki, Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar oldu?



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ela Quality Resort Hotel 2021 yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Ela Quality Resort Hotel'in daimi ve müstakil üst hakkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Özak GYO Ela Quality Resort Hotel, Antalya ili, Serik ilçesi, Belek Mahallesi, 145 ada 34 parselde yer alıyor.  Orman Otel Kompleksi ve Misafirhane niteliğinde olan otel, 90 bin 150 metrekare yüzölçüme sahip. 5 yıldızlı otelin 1.200 yatak kapasitesi bulunuyor. Maliye Hazinesi adına kayıtlı parsel üzerinde Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. lehine 49 yıl süre ile Müstakil ve Daimi nitelikte üst hakkı tesis edilerek halihazırda Aktay Otel İşletmeleri A.Ş tarafından işletilen 5 yıldız standardında 583 oda ve 1.200 yatak kapasiteli Ela Quality Resort Hotel adlı turizm tesisi bulunuyor. Otel 2009'da Özak GYO portföyüne alındı. Mahallinde yapılan incelemelere göre tesiste teras, veranda, balkon vb. alanlar dahil toplam inşaat alanı 86 bin 673 metrekare olarak belirlendi. 

Ela Quality Resort Hotel in değeri ne kadar?

Taşınmazın mevcut durumu itibariyle KDV hariç üst hakkı pazar değeri: 2 milyar 7 milyon 192 bin 421 TL

Taşınmazın mevcut durumu itibariyle KDV dahil üst hakkı pazar değeri: 2 milyar 368 milyon 487 bin 57 TL

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel (Daimi ve müstakil üst hakkı) ile ilgili 2021 yıl sonu gayrimenkul değerleme  raporu ekte yer almaktadır. 

Tasarruf sahiplerinin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Değerleme raporu için tıklayın 


Geri Dön