12 / 05 / 2024

Elazığ Arıcak yol yenileme

Elazığ Arıcak yol yenileme

Arıcak Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Arıcak ilçesinde devam eden içme suyu hattı değişimi çalışmalarının ardından çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşemesi kapsamında çalışmalar yapılıyor.

Kentsel dönüşüm yasası tekelleşmeye mi yol açacak?

Uskumruköy Arıköy Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yeni kentsel dönüşüm kanununun tartışıldığı panelde konuşan Av. Kemal Aytaç yeni yasanın tekelleşmeye yol açacağını söyledi. Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar ise “Anayasa Mahkemesi bir şeyler yapmayacaksa da, yurttaşlar olarak biz karşı çıkacağız” dedi.

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Aşırı sıcak havalarda bunları sakın aracınızda unutmayın, her an patlama riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz!

Aşırı sıcak havalar nedeniyle hem kendi sağlığımıza hem de aracımızın sağlığına dikkat etmek zorundayız. Yaz aylarında uzun süreli park durumunda aracımızda unuttuğumuz veya bıraktığımız bazı eşyalar sonucu zehirlenme veya patlamalara yol açan çeşitli tehlikeler taşıyor.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Arçelik'ten Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı geldi! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arçelik, küçük ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirim başlattı. Sıcak hava fritözü, robot süpürge, Türk kahve makinesi, buharlı ütü, blender ve daha birçok ürün avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. İşte indirimli Arçelik küçük ev aletleri ve fiyatları...

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Arçelik K 3283 IN Çelik Çay Makinesi bin 599 TL! Özellikleri neler? 

Arçelik K 3283 IN elektrikli çelik çay makinesi 1.7 Lt su haznesi ve 0.7 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliğiyle dikkat çekiyor. Peki cihazın teknik özellikleri neler?

Arçelik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik markası Türkiye'de kadim bir geçmişe sahiptir ve vatandaş tarafından takdir edilen ürünler pazarlar. Havaların sıcak yada soğuk olması fark etmeksizin her mevsime uygun ısı derecesi ile kullanabileceğiniz klimalar sizi bekliyor. Arçelik klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Uzmanlardan çok önemli uyarı: Borsa oyun alanı değil, sürekli ekrana bakmak bağımlılığa yol açar!

Yatırım yapayım derken sağlığınızdan olmayın. Uzmanlar özellikle borsa ve kripto paralar gibi alanlara yatırım yapanları uyararak gün boyu ekran başında kalmanın bağımlığa yol açacağı konusunda uyarılarda bulundu.

Mercedes tek şarjla 1200 km yol giden otomobil üretti! Elektrikli otomobil dünyasında devrim

Benzinli ve dizel motorlu araçların Avrupa'daki geleceği tartışılırken Alman otomobil üreticisi Mercedes tek şarjla 1200 kilometre mesafeyi kat edebilen bir otomobili üretti. Gerçek yol testinden başarıyla çıkan aracın piyasaya ne zaman sürüleceği merak ediliyor.

Ym Yol Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Yol Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mustafa Uçar tarafından kuruldu.

Elazığ'da 20 bin 118 modern konut inşa ediliyor!

Elazığ'da geçen yol meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden depremzedeler için yapılan 20 bin 118 modern konutun inşası devam ediyor.

Elazığ depreminde yıkılan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısına çıktı!

24 Ocak'ta meydana gelen Elazığ depreminde yıkılan ve 14 kişiye mezar olan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısında çıktı. Sanıklar hakkında 210'ar yıl hapis cezası istendi. 

Elazığ Arıcak yol yenileme Haberi

Elazığ Arıcak yol yenileme

 Arıcak Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.  Arıcak ilçesinde devam eden içme suyu hattı değişimi çalışmalarının ardından çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşemesi kapsamında çalışmalar yapılıyor. 


Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, çalışmaların amacının Arıcak ilçesini daha gelişmiş ve güzel bir hale getirmek olduğunu, ilçenin su sıkıntısını ortadan kaldıracaklarını ve ilçemiz için başlattığımız TOKİ projesi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığından gelen ekip ile TOKİ alanı olarak belirlediğimiz yerde keşif ve zemin etütü çalışmaları başlatıldı...