06 / 05 / 2024

Elazığ Belediye İmar Komisyonu çalışmaları

Elazığ Belediye İmar Komisyonu çalışmaları

Elazığ'da çarpık yapılaşma devam ediyor. Elazığ Belediye İmar Komisyonu'nda alınan kararların şahıslar, denetim firmaları tarafından delindiği görülüyor. Bu da çarpık yapılaşmalar ve ada, parsel üzerinde uyumsuzluğa neden oluyor.

1941 yılında Yerebatan ve civarının imar planı hazırlanmış!

1941 yılından Belediye İmar İşleri Müdürlüğü tarafından Yerebatan ve civarının imar planı hazırlanmış.

Belediyeden imarlı 13 arsa! İhalesi 13 Aralık'ta!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran'da yer alan 13 arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Elazığ’da konut sakinleri yetkililere seslendi: Tehlikedeyiz!

Elazığ'da İmar Haksen 3. Etap TOKİ Konut Sakinleri, binalarının yakınında yıkılan istinat duvarının tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Belediye, Elazığ'da 17 adet arsayı satıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

Elazığ Belediyesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Şahinkaya Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi alanında kalan 17 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediye tam 12 arsa satacak! Bu ildeki imarlı arsaları kaçırmayın!

Elazığ Belediye Başkanlığı Elazığ'da yer alan 12 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat! KDV'den muaf ve imarlı 16 arsa satacak! 

Elazığ Belediye Başkanlığı, Mornik ve Zafran'da yer alan 16 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Yatırımcılar dikkat! O ilimizde belediye 20 adet arsa satıyor! 7 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ'da belediye tarafından 20 adet arsa satılıyor! 7 Şubat 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın! İşte detaylar…

Belediyeden büyük fırsat! KDV'den muaf 18 arsa satacak!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran ve Mornik'te yer alan 18 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi'nden arsa fırsatı! 33 adet arsa satıyor!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 33 adet arsayı satışa çıkardı. Arasların satış ihalesi 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Elazığlı depremzedelerin arazi tepkisi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehirde 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra, depremzedelere 1 Türk Lirası bedelle arazi satılacağını duyurdu. Ancak depremzedeleri 1 TL denilen araziler için 450 TL istendiğini ileri sürdü.

Elazığ'da hazine arazilerinin metrekaresi ne kadar?

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak 2020'deki 6,8’lik depremi sonrasında hazine arazilerinin metrekaresinin 1 TL'den satılacağını söylemişti. Söz konusu araziler  için metrekare fiyatının 450 TL olduğu iddia edildi. 

Elazığ Belediyesi'nin imar değişikliği kararına mahkemeden dur kararı!

Elazığ Belediyesi'nin 2020'de belediye meclisinde onay verdiği İmar Planı değişikliği için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Elazığ Belediye İmar Komisyonu çalışmaları Haberi

Elazığ Belediye İmar Komisyonu çalışmaları

Elazığ'da çarpık yapılaşma devam ediyor. Elazığ Belediye İmar Komisyonu'nda alınan kararların şahıslar, denetim firmaları tarafından delindiği görülüyor. Bu da çarpık yapılaşmalar ve ada, parsel üzerinde uyumsuzluğa neden oluyor. Bu durum aralık ayı Belediye Meclis toplantısında bir kez daha gündeme geldi. MHP Belediye Meclis Üyesi ve eski Belediye Başkanı Behçet Susmaz, Elazığ'da İmar Komisyonu'nun aldığı ve Belediye Meclisi'nin vermiş olduğu kararların delindiğini ifade edince Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, muhalefetin öne sürdüğü açıklama karşısında iddialı bir ifadede bulunarak, "Meclis'in aldığı kararın takibini yapmak hepimizin görevidir" dedi. 


Yanılmaz: Bu kararı kararlılıkla devam ettireceğiz

MHP Belediye Meclis Üyesi ve eski Belediye Başkanı Behçet Susmaz, İcadiye Mahallesi Kuyulu Sokak ile Sarısaltık Caddesi'nin kesiştiği noktada inşasına başlanan otoparkın Belediye Meclisi'nin almış olduğu karara uygun davranmadığını belirtti. 


Susmaz, otoparkın...