29 / 06 / 2024

elazığ belediyesi alt yapı çalışmaları

elazığ belediyesi alt yapı çalışmaları

Elazığ Belediyesinin belirli bir plan ve proje doğrultusunda şehrin genelinde başlatmış olduğu alt yapı yenileme işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda bir yandan da eksik noktalarda alt yapı güçlendirme çalışmaları sürüyor.

MHP'li üyeler itiraz etti, arazi tahsisi iptal edildi!

Elazığ İl Özel İdaresine ait olan 54 bin 540 metrekare alanın 5 bin 100 metrekarelik kısmının, ‘hizmet alanı’ ismi altında Elazığ Belediyesi'ne tahsis edildiği ortaya çıkmıştı. MHP’nin itirazları sonrasında arazi tahsisi iptal edildi.

Belediye, Elazığ'da 17 adet arsayı satıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

Elazığ Belediyesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Şahinkaya Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi alanında kalan 17 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Elazığ Belediyesi'nden arsa fırsatı! 33 adet arsa satıyor!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 33 adet arsayı satışa çıkardı. Arasların satış ihalesi 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi 16 gayrimenkul satıyor!

Elazığ Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek.

Elazığlı depremzedelerin sözleşmelerine dava açmama şartı eklendi iddiası!

Elazığ’da yaşanan depremde evleri yıkılan mülk sahiplerinin birçoğu, sorumlulukları bulunduğu iddiasıyla, Elazığ Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) aleyhinde haklarını aramak amacıyla dava açtı.

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Elazığ Belediyesi'nin imar değişikliği kararına mahkemeden dur kararı!

Elazığ Belediyesi'nin 2020'de belediye meclisinde onay verdiği İmar Planı değişikliği için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Elazığ'da 11 arsa satışa çıkarıldı!

Elazığ Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Satışa çıkarılan arsalar arasında iki adet çocuk parkı olması tepkilere neden oldu.

Elazığ Belediyesi'nden 65.7 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Sürsürü Mevkii'nde yer alan 11 arsayı toplam 65 milyon 679 bin 921 TL muhammen bedelle satıyor.

Elazığ Belediyesi'nden 212.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Sürsürü Mahallesi'nde bulunan 8 gayrimenkulü 212 milyon 441 bin 781 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 7 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Konya Altın Çarşı esnafı dönüşümden memnun!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Altın Çarşı'da dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmalar kapsamında Altın Çarşı'da esnafla bir araya geldi. 

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura sonucu 17.03.2021!

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura sonucu 17.03.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura sonucu 17.03.2021 ve proje detayları...

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

elazığ belediyesi alt yapı çalışmaları Haberi

elazığ belediyesi alt yapı çalışmaları


Elazığ Belediyesinin belirli bir plan ve proje doğrultusunda şehrin genelinde başlatmış olduğu alt yapı yenileme işlemleri devam ediyor Bu kapsamda bir yandan da eksik noktalarda alt yapı güçlendirme çalışmaları sürüyor. 


Şehrin eski yerleşim yerlerinden olan Kızılay Mahallesi'nde bir yandan tehlike arz eden binalar yıkılmaya devam ederken bir yandan da 400'lük borularla yağmur suyu drenaj hattı yapımına devam ediliyor. Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kızılay Mahallesi'nde 450 metreye varan yağmur suyu içtirmesinde uygun , drenaj şebekesi döşemesi işleminin de kısa bir süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 


Kızılay Mahallesi'nde devam eden ah yapı çalışmalarının ardından Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ana arter yolun bölünmüş yol olarak düzenleneceğini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, mahalle girişindeki alt geçidin genişletilmesiyle ilgili de projenin...