21 / 05 / 2024

Elazığ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Planlama Servisi

Elazığ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Planlama Servisi

Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan Revizyon ve İlave İmar Planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Vatandaşlardan gelecek taleplere ilişkin dilekçe teslimi için son başvuru tarihi 15 Aralık 2015 olarak açıklandı.

Elazığ’da konut sakinleri yetkililere seslendi: Tehlikedeyiz!

Elazığ'da İmar Haksen 3. Etap TOKİ Konut Sakinleri, binalarının yakınında yıkılan istinat duvarının tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Belediye, Elazığ'da 17 adet arsayı satıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

Elazığ Belediyesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Şahinkaya Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi alanında kalan 17 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Elazığ Belediyesi'nden arsa fırsatı! 33 adet arsa satıyor!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 33 adet arsayı satışa çıkardı. Arasların satış ihalesi 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Elazığ Belediyesi 16 gayrimenkul satıyor!

Elazığ Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elazığlı depremzedelerin sözleşmelerine dava açmama şartı eklendi iddiası!

Elazığ’da yaşanan depremde evleri yıkılan mülk sahiplerinin birçoğu, sorumlulukları bulunduğu iddiasıyla, Elazığ Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) aleyhinde haklarını aramak amacıyla dava açtı.

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Elazığ Belediyesi'nin imar değişikliği kararına mahkemeden dur kararı!

Elazığ Belediyesi'nin 2020'de belediye meclisinde onay verdiği İmar Planı değişikliği için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elazığ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Planlama Servisi Haberi

Elazığ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Planlama Servisi

Elazığ Belediyesi, şehrin imar sorununun çözümü amacıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Her geçen gün büyüyen şehir merkezindeki sorunların çözümü için başlatılan çalışmalar doğrultusunda yapılacak Revizyon ve İlave İmar Planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. 


Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler M üdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yapılan planların plan müellifince değerlendirilmesi amacı ile vatandaşların taleplerine ilişkin dilekçelerini, 15 Aralık 2015 günü saat 17.00'ye kadar Elazığ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Planlama Servisine teslim etmeleri gerektiği bildirildi. 


Günışığı 



Haber Fırat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Elazığ Belediyesi, şehrin imar sorununun çözümü amacıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Her geçen gün büyüyen şehir merkezindeki sorunların çözümü için başlatılan çalışmalar doğrultusunda yapılacak Revizyon ve İlave İmar Planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. 

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yapılan planların plan müellifince değerlendirilmesi...