03 / 05 / 2024

elazığ depreminde hasar gören okullar

elazığ depreminde hasar gören okullar

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde hasar görüp binalarını değiştiren Hafize Özal Kız Meslek Lisesi ile Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu'nu ziyaret etti...

Elazığ’da 10 bin 694 ağır hasarlı bina yıkılıyor!

Elazığ'da 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ağır hasar gördüğü tespit edilen toplamda 10 bin 694 yapının yıkımına başlandı.

Büyük İstanbul depreminde en riskli üç ilçenin röntgeni çekildi: Kaç bina hasar görecek? Mahalle mahalle açıklandı!

Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'deki deprem riskli rakamlarla açıklandı. Peki beklenen büyük İstanbul depreminde bu ilçelerde kaç bina hasar görecek?

Elazığ'da 84 deprem konutu sahibini buldu!

Elazığ'da 2020 yılında yaşanan depremlerde konutları yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar için hayata geçirilen 84 konut için kura çekimi yapıldı.

İBB, mahalle mahalle paylaştı! İstanbul depreminde en çok kayıp bu mahallelerde olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deprem gündeminde,  beklenen İstanbul depreminde nerelerin en ağır hasarı alacağını,  beklenen ölü ve yaralı sayılarını tek tek açıkladı. Rakamlar tüyler ürpertici! İşte detaylar…

Elazığ'daki 164 deprem konutu sahiplerini buldu!

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020 tarihlerinde yaşanan depremlerde evleri yıkılan ve ağır hasar görenler için inşa edilen 164 konut için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Elazığ'da 105 deprem konutu sahiplerini buldu!

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020 tarihlerinde yaşanan depremlerde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için 11 farklı yerde hayata geçirilen toplam 105 konutun kuraları çekildi. İşte detaylar...

İstanbul için korkutan senaryo: Büyük depremde hasar görecek bina sayısı arttı!

Uzmanlar İstanbul'da 2030'a kadar 7 ve üzerinde bir deprem yaşanma ihtimalinin yüzde 64 olduğuna dikkat çekiyor. Peki İstanbul için korkutan deprem senaryosunda neler yer alıyor? Büyük İstanbul depreminde kaç binanın hasar göreceği tahmin ediliyor? İşte ayrıntılar...

Elazığ'da depremin verdiği zarar büyük ölçüde telafi edildi!

Elazığ'da depremin yarattığı hasar devletin eliyle gideriliyor. Peki üzerinden 2 yıl geçen depremin ardından neler yapıldı? İşte ayrıntılar...

Elazığ'da 340 deprem konutunun kurası çekildi!

Elazığ'da, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören Rüstempaşa ve Abdullahpaşa mahallelerinde ki hak sahipleri için inşa edilen 340 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

Elazığ'da 50 deprem konutu ve 58 iş yeri için kuralar çekildi!

Elazığ'da, geçtiğimiz sene 24 Ocak'ta yaşanan depremde ağır hasar gördüğü için konut ve iş yerleri yıkılan depremzedeler için yaptırılan 58 iş yeri ve 50 konutun kura çekimi yapıldı.

Gölcük depreminde hasar gören 6 katlı bina yıkılıyor!

Gölcük'te deprem sonrası yıkımlar devam ederken, tehlike arz eden binalarda tahliye edilerek yıkılıyor

Kocaeli'de 25 bin bina hasarlı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor. Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut bölgede yıkılması gereken çok sayıda bina olduğunu dile getirdi.

Büyük İstanbul depreminde 491 bin binanın hasar alması bekleniyor!

İstanbul'da olması beklenen 7,5 ve üzeri bir depremde 13 bin 492'si çok ağır olmak üzere 491 bin binanın hasar alacağı tahmin ediliyor. 

elazığ depreminde hasar gören okullar Haberi

elazığ depreminde hasar gören okullar

Malatya Valisi Aydın Baruş Elazığ depreminden hasar görün okulları ziyaret etti. Aydın Baruşi, okulları gezip öğretmen ve öğrenciler ile görüştü.

Anadolu Ajansı'nda ye alan habere göre; Valilikten yapılan açıklamada, Vali Aydın Baruş, Hafize Özal Kız Meslek Lisesi'nin taşındığı Selçuklu Ortaokulu ve Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu'nun taşındığı Niyazi Mısri İlkokulu'na ziyaretlerde bulunarak öğrencilerle bir araya geldi.

Selçuklu Ortaokulu'nda İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'nın karşıladığı Vali Baruş, okulun fiziki ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı, sınıfları gezerek öğrencilerle konuştu.

Vali Baruş, Hafize Özal Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin eğitimlerinin daha iyi koşullarda sağlanması için gerekli atölyelerin hazırlanması için de talimat verdi.

Niyazi Mısri İlkokulunu da ziyeret eden Baruş, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Baruş, ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle de bir araya gelerek, talep ve...