30 / 04 / 2024

elazığ elektromekanik katlı otopark ne zaman açılacak

elazığ elektromekanik katlı otopark ne zaman açılacak

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın 'Marka Şehir Elazığ için Çözüm Planları' arasında yer alan elektromekanik katlı otoparkların ilki, Salı Pazarı'nda kuruluyor. 48 araçlık elektromekanik katlı otopark, haziran ayı sonunda hizmete sunulacak.

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Elazığ Elysium AVM inşaatı tartışmalarında yeni gelişme!

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi adı verilen projenin 26 kat şeklinde inşa edilmesi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un dikkatini çekmiş, çok katlı oluşuna tepki göstermişti.

Elazığ'da depremde hasarlanan 5 katlı binanın çatısı çöktü! 

Elazığ'da 5 katlı apartmanın çatısı çöktü, bina sakinleri tahliye edildi. Çatının, 24 Ocak'ta meydana gelen merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar aldığı belirtildi...

Elazığ'da konteyner kentte yaşam başladı! 

Elazığ Doğukent Mahallesi'nde 900, Kırklar Mahallesi'nde de bazıları iki katlı 456 konteynerin kurulumu tamamlandı. Depremzedelerin geçici olarak barınmaları için kurulumu tamamlanan konteynerlere yerleşme süreci başladı...

Elazığ'da 2 katlı betonarme işyeri ve akaryakıt istasyonu 11.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Elazığ 1. İcra Dairesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Sarayatik Mahallesi, istasyon mevkii, 1 ada 104 parsel'de yer alan 2 katlı betonarme işyeri ve akaryakıt istasyonu 11 milyon 817 bin 785 TL'ye icradan satıyor...

Elazığ'da 4.2'lik depremde hasarlı 6 katlı bina yıkıldı!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremde hasar alan ve boşaltılan 6 katlı bina, dün 4.2 şiddetinde meydana gelen depremde yıkıldı...

Elazığ’daki 4 katlı bina depremden sonra çöktü!

Elazığ’daki depremin ardından hasar gören binalar için yıkım kararı alındı. Sürsürü Mahallesi’nde bulunan Petek Sitesi’ndeki bir apartman kontrollü olarak yıkım çalışması başlatıldı. Hava şartları nedeniyle yıkım çalışmalarına ara verilen 4 katlı bina kendiliğinden çöktü.

Elazığ'da 15.8 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı bina ve arsası!

Elazığ 2. İcra Dairesi, Elazığ İli, Merkez İlçesi, Bizmişen Köyü, 1379 Ada, 16 Parselde yer alan 3 katlı karkas bina ve arsasını 15 milyon 841 bin 48 TL'ye icradan satıyor...

Elazığ'da iki katlı kerpiç ev çöktü!

Elazığ'da iki katlı kerpiç ev çöktü. Olay sonucunda 4 büyükbaş hayvan telef oldu. AFAD ekipleri tarafından barınma ve gıda desteği sağlandı.

Elazığ'a 48 araçlık elektromekanik katlı otopark kuruluyor!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın 'Marka Şehir Elazığ için Çözüm Planları' arasında yer alan elektromekanik katlı otoparkların ilki, Salı Pazarı'nda kuruluyor. 48 araçlık elektromekanik katlı otopark, haziran ayı sonunda hizmete sunulacak.

Elazığ'da elektromekanik katlı otopark kuruluyor!

Elazığ Belediyesi tarafından kentin park sorunu için ilk etapta 48 araçlık 4 üniteli elektromekanik katlı otoparkın kurulması için çalışmalar başlatıldı.

Elazığ'da icradan 7.3 milyon TL'ye satılık bina!

Elazığ 1. İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan 2 katlı binayı 7 milyon 336 bin 201 TL'ye açık artırma usulüyle ihale edecek.

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın çıktı!

Edinilen bilgiye göre, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin üç katlı hastane binasının ameliyathane bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, ilk müdahaleyi hastane personeli yaptı...

elazığ elektromekanik katlı otopark ne zaman açılacak Haberi

elazığ elektromekanik katlı otopark ne zaman açılacak

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın 'Marka Şehir Elazığ için Çözüm Planları' arasında yer alan elektromekanik katlı otoparkların ilki, Salı Pazarı'nda kuruluyor.


Yapımına başlanan ve 4 üniteden oluşan 48 araçlık elektromekanik katlı otopark, haziran ayı sonunda hizmete sunulacak.


Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehrin otopark sorununa pratik çözüm sağlayacak olan elektromekanik katlı otopark kurulum çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Yanılmaz, seçim vaatleri arasında yer alan elektromekanik katlı otoparkları hayata geçirdiklerini ifade ederek, "Elektromekanik otoparkların ilkini burada kuruyoruz. 4 ünite ve 48 araçlık elektromekanik katlı otoparkımızı bu ayın sonunda hizmete sunacağız. Bu çalışma hem estetik, hem görsellik, hem de teknik olarak Elazığ'a kazandırdığımız en güzel projelerimizden bir olacaktır" diye konuştu.


Az alanda işlevsel özelliğe sahip elektromekanik çok katlı otoparklar, kentsel gelişime...