20 / 05 / 2024

Elazığ hangi köy yolları ulaşıma kapalı

Elazığ hangi köy yolları ulaşıma kapalı

Elazığ’da kent merkezinde dün gece başlayan kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelere bağlı 562 köyden 362’sinin yolları kar nedeniyle kapandı..

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne personel alımı: Hangi kadrolar ve şartlar geçerli?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, yeni personel alımı için başvuruları kabul edeceğini duyurdu. İlana göre başvuruda bulunacak adayların, en az lise mezunu olmalarının yanı sıra, 60 KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir. İşte bu özel iş ilanının detayları haberin devamında...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 76 işçi alıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı: KPSS'ye girenlere müjde! 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 76 işçi alımı yapılacağı açıklandı. Peki Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü hangi pozisyonlarda alım yapacak? İşte merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1'inci oturumu 22 Nisan saat 11:00'de gerçekleştirildi. Peki arsa KÖY Zekeriyaköy 4. Etap için hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Elazığ'daki köy evlerinin akıbeti ne oldu?

2020 Ocak ayında Elazığ'da gelen deprem sonrasında kent genelinde deprem konutlarının inşası devam ediyor. Bazı ilçe merkezlerinde yer alan vatandaşlar ise köy evlerinin temel atılacağı günü merak ediyor. 

Elazığ'ın Uzuntarla Köyü'nde yeni yapılacak okul engelleniyor iddiası!

Elazığ’ın merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'ndeki bir köy okulu, 2020'de yatırım programına alındı. Fakat kentte yaşanan depremden sonra okulun ağır hasar gördüğü iddiasıyla yıkılması kararı verildi. Okulunun yeniden inşası için TOKİ tarafından ihalesi yapıldı.

Elazığ'da 1 yıl sonra 2 bin 517 konut teslim edildi!

41 kişinin yaşamını yitirdiği 6.8’lik Elazığ depreminin üzerinden tam 1 yıl geçti. Büyük yıkım yüreklere ateş düşürdü. Devletin jet hızıyla inşa ettiği konutlar, yaşanan acılara merhem oldu...

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'tan deprem açıklaması!

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bu sabah yaşanan 5,3 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Şükürler olsun, merkezde ve depremin merkez üssü Kavaktepe köyünde ciddi bir şekilde can kaybımız, yaralımız yok. Yıkılan binamız yok" dedi.

Hasan Sözbilir: Elazığ depremi 100 yılda kırılmamış fay parçasında oldu!

Elazığ'da yaşanan deprem çevre illerde de hissedildi ve bölge halkında korku yarattı. 5.3'lük deprem hareketini değerlendiren DEÜ DAUM Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sözbilir, Elazığ depreminin 100 yılda kırılmamış fay parçasında olduğunu söyledi. 

Depremde yıkılan Çevrimtaş Köyü'nde yeni konutlar yapılıyor!

Elazığ'da, 24 Ocak'ta, merkez üssü Sivrice olan ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı Çevrimtaş köyü aldı. 27 konutun hasar gördüğü ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği köyde yaralar sarılırken, yapılacak 26 konutun ilk örnek dairesi tamamlandı.

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 maddede tüm detaylarıyla!

İnşaatına başlana Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı nereden geçecek? Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı kaç istasyondan meydana geliyor? Anadolu Yakası'nın yeni metro hattı hangi hatlara entegre edilecek? İşte Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 maddede tüm detaylarıyla...

Elazığ hangi köy yolları ulaşıma kapalı Haberi

Elazığ hangi köy yolları ulaşıma kapalı

Elazığ’da kent merkezinde dün gece başlayan kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelere bağlı 562 köyden 362’sinin yolları kar nedeniyle kapandı.

Türkiye genelinde bir çok ilde etkisini gösteren kar dün geceden itibaren Elazığ kent merkezi ve ilçelerinde de etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle merkeze ve ilçelere bağlı 562 köyden 362’sinde yollar kapandı. Köy yollarının açılması için İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalara başladı.

Kent merkezinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime il genelinde 1 gün ara verildi. Araçlar karla kaplanırken, yola çıkan bazı araçlarda güçlükle seyredebildi. Elazığ Belediyesi ekipleri kent merkezindeki ana cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarına başladı.

Kent merkezinde karın geç yağdığını belirten vatandaşlar, soğuk havanın kar ile birlikte yumuşadığını...