29 / 04 / 2024

Elazığ İhale

Elazığ İhale

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul, Hatay, İzmir, Manisa, Niğde, Muş, Elazığ, Aydın, Balıkesir, Aksaray, Isparta, Sakarya illerinde 37 gayrimenkulün satışı 8 milyon 233 bin TL'ye ihale edilecek.

ÖİB 8 ilde 9 arsa satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Amasya, Antalya, Balıkesir, Elazığ, Manisa, Niğde, Samsun ve Şırnak illerinde muhtelif taşınmazların satış ihaleleri 1 milyon 5 bin TL geçici teminat bedeliyle gerçekleşecek.

Elazığ'da 3 arsa satışa çıkıyor!

Elazığ Defterdarlığından verilen ilana göre Elazığ'da 3 arsa açık teklif usulü ile satışa çıkıyor...

Elazığ'da 6.5 milyon TL'den satılık otopazarı!

Elazığ Defterdarlığı, Elazığ ili Sürsürü mahallesindeki açık-kapalı oto pazarını 6.5 milyon TL'den satacak

Elazığ İl Özel İdaresi, 488 bin TL'den işyeri satıyor!

T.C. Elazığ İl Özel İdaresi, Elazığ ili Rızaiye mahallesi Şehit İlhanlar caddesi üzerindeki Vali Muharrem Göktayoğlu İş Merkezi'nde bulunan dükkanı 488 bin 667 TL'den satışa çıkardı

TOKİ'den Elazığ deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ depreminden sonra inşa edilen konutları yapan firmanın, Kamu İhale Kanunu'na uygun olarak "pazarlık usulü" ile belirlendiğini duyurdu.

Elazığ'da 59.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Elazığ Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 2 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Elazığlı depremzedeler yeni yıla evlerinde girecek! 

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle çok sayıda bina kullanılmaz hale gelmişti. Bu binalarda yaşayan depremzedeler için inşa edilen konutlar hak sahibine teslim edilmeye başladı. 

STK'lardan ortak çağrı: Elazığ afet bölgesi ilan edilsin!

TSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ'ın afet bölgesi olarak ilan edilmesini talep ettiklerini açıkladı. Arslan, afet bölgesi ilanı için, "Ağır felaketin yaralarının sarılması ve başta işletmelerimizin ve tüm halkımızın geleceğe güvenle bakabilmeleri açısından zorunlu hale gelmiştir" dedi...

Sivrice'de kamu binaları bile kullanılamaz hale geldi!

CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Veli Ağbaba Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremler sonrası bölgeye gitti. Tanrıkulu, Sivrice'de geçen yıl yapılan kamu binalarının bile kullanılamaz hale geldiğini belirtti...

Elazığ'da imar planı çalışmaları başladı!

Uygulama alanlarında yaşanan sıkıntıların giderilmesi için geniş katılımlı toplantılar düzenlediklerini söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; "Yapacağımız çalışmalarla inşallah İmar Planını daha uygulanabilir hale getireceğiz" dedi.

Elazığ Merkez'de 6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez İlçesi Hüseynik Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 6 Aralık'ta yapılacak...

Elazığ Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Elazığ Belediyesi, Şahinkaya ve Mornik Mevkisinde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Elazığ Çaydaçıra'da 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni tarafından Çaydaçıra Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Elazığ Çaydaçıra'da 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Çaydaçıra Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Elazığ Hankendi Köyü'nde 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Elazığ Merkez Hankendi Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Elazığ Belediyesi'nden 2.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ Belediyesi, Mornik Mahallesi'ndeki arsayı satışa sunuyor. İhale 2 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenecek..

Elazığ İhale Haberi

Elazığ İhale

MUHTELİF TAŞINMAZLARIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ HAKKINDA DUYURU


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


4046 sayılı Kanun hükümleri kapsamında, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından tablodaki taşınmazlar “Satış” yöntemi ile özelleştirilecektir.


1 - İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilir.

2 - Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilirler.

3 - İhaleye katılabilmek için her bir taşınmaz için ayrı İhale Dokümanı alınması ve tekliflerin İdarenin; Ziya Gökalp Caddesi No:80 Kurtuluş/ANKARA adresine son teklif verme günü saat 17:00’ye kadar elden teslim edilmesi zorunludur. İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı için alınan bedel her ne surette olursa olsun iade edilmez.

4 - İhale Dokümanı bedelleri İdare’nin;

- T. Halk Bankası A.Ş. Kurumsal Şubesi/ANKARA nezdinde bulunan...