06 / 05 / 2024

Elazığ Karamağara Köprüsü ne zaman tamamlanacak

Elazığ Karamağara Köprüsü ne zaman tamamlanacak

Elazığ’ın Ağın ilçesinde yapımı devam eden 520 metre uzunluğunda Karamağara Köprüsü’nün hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Bakan açıkladı: 24 Haziran'da Osmangazi Köprüsü'nden 111 bin 770 araç geçti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24 Haziran'da Osmangazi Köprüsü'nden 111 bin 770 aracın geçtiğini duyurdu. İşte detaylar...

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Osmangazi Köprüsü'nden iki haftada 757 bin araç geçti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Osmangazi Köprüsü'nden 4-17 Temmuz tarihleri arasında toplamda 757 bin 227 aracın geçtiğini açıkladı. En yoğun araç geçişi, Kurban Bayramı arifesi olan 8 Temmuz’da oldu. Bu tarihte, Osmangazi Köprüsü’nden 80 bin 624 araç geçti.

Osmangazi Köprüsü'nden geçiş ücretlerinin 590 lirasını geçmeyenler ödüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Osmangazi Köprüsü'nden Kurban Bayramı sürecinde 100 bine yakın aracın geçtiğini açıkladı. Osmangazi Köprüsünden geçen araçlardan 184 lira ücret alınıyorken köprüyü hiç kullanmayanlar 590 lira bedel ödüyor.

Yap İşlet Devret modeliyle yapılan Osmangazi Köprüsü 6 ayda araç geçiş rekoru kırdı

Osmangazi Köprüsü inşa edilip hizmete açıldığı 1 Temmuz 2016 yılından bu yana ilk kez taahhüt edilen araç geçiş sınırını aştı. 15 yıl 9 ay 24 gün boyunca özel sektör tarafından işletilecek köprü işletmesi için devlet araç geçiş taahhüdü vermişti.

Çanakkale Köprüsü'nde günlük zarar ne kadar? İşte ilk hafta günlük geçen araç sayısı 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, açılışını yaptığı ve geçiş ücretini ‘’Sadece 200 liracık’’ diyerek açıkladığı 1915 Çanakkale Köprüsü’nden günlük geçen araç sayısı ortaya çıktı. Çanakkale Köprüsü’nde verilen araç geçiş taahhüdü nedeniyle ilk hafta zarar edildiği öğrenildi.

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

1915 Çanakkale Köprüsü 15 soruda tüm detaylarıyla!

1915 Çanakkale Köprüsü bugün hizmete sunuluyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti ne kadar oldu? 1915 Çanakkale Köprüsü'nden hangi araçlar geçebiliyor? İşte 1915 Çanakkale Köprüsü 15 soruda tüm detaylarıyla...

Çanakkale Köprüsü geçiş garantisi ne kadar? Çanakkale Köprüsü için ne kadar ödenecek?

Yap-işlet devret modeliyle yapılarak Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde hizmete açılan Çanakkale Köprüsü’nün geçiş garantisi ortaya çıktı. İBB Meclis Üyesi Sarı, feribot işletmecisinin günlük 10 bin kadar araç taşıdığını anımsatarak, köprü için verilen geçiş garantisini çok buldu.

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde araç yolu yapılıyor!

"Çanakkale Boğazı'nın gerdanlığı" şeklinde nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde araçların geçeceği yolun inşaatına başlandı. Projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kömürhan Köprüsü dünya literatüründe!

Elazığ'da inşa edilen Kömürhan Köprüsü'nde  Paris’teki Eyfel Kulesi’ndeki çelik miktarıyla aynı düzeyde, toplamda 7 bin ton çelik kullanıldı. Köprü, dünyanın 4’üncü “Tek ayaklı, gergin eğik askılı köprüsü” olma özelliğine sahip.

Elazığ Kömürhan Köprüsü açıldı!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığ Karamağara Köprüsü ne zaman tamamlanacak Haberi

Elazığ Karamağara Köprüsü ne zaman tamamlanacak

Elazığ ile Ağın ilçesini birbirine bağlayıp, feribotla ulaşımı ortadan kaldırarak zaman kazandırıp, ulaşımı rahatlatacak olan 520 metre uzunluğundaki Karamağara Köprüsü’nün ikinci çalışmaları tamamlandı. Köprünün asfalt çalışması da dün gece sona ererken, bazı bariyer ve çizgilerin de Cuma gününe kadar bitirilerek, çalışmaların tamamlanması planlanıyor. Ağın İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, "Ağın Karamağara Köprüsü’nün sona yaklaştık. İkincil çalışmalar olan köprünün korkuluklarının, bariyerlerinin yapılması ışıklandırılması, asfaltlanması ve bağlantı yollarının yapılması hızlı bir şekilde gerçekleşti. Köprümüzde asfalt çalışmaları büyük aşamada tamamlandı. Tam anlamıyla hafta sonuna kadar bitimi hedefleniyor. Köprüde birkaç bariyer ve çizgiler dışında pek bir eksik kalmadı. Hafta içi kalan eksikleri tamamlayıp son rötuşları yapacağız. Köprümüz açılışa hazır hale gelecek” dedi.

Karamağara Köprüsü, Nissibi, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin ardından Türkiye’nin 4....