05 / 05 / 2024

elazığ konteyner ihalesi

elazığ konteyner ihalesi

İçişleri Bakanlığı Kasım 2019 tarihinde, aralarında Elazığ’ın da yer aldığı kentler için depremde kullanılmak üzere konteyner almak istedi. Fakat fiyat pahalı bulundu, ihale iptal edildi.

Belediyeden imarlı 13 arsa! İhalesi 13 Aralık'ta!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran'da yer alan 13 arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Belediye, Elazığ'da 17 adet arsayı satıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

Elazığ Belediyesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Şahinkaya Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi alanında kalan 17 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Elazığ'a 79 konutluk yeni proje! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ'da inşa edeceği 79 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Elazığ Belediyesi'nden arsa fırsatı! 33 adet arsa satıyor!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 33 adet arsayı satışa çıkardı. Arasların satış ihalesi 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Elazığ'da konteyner kentte kalan kiracılara konut verilecek mi?

Elazığ'da 2020 yılında meydana gelen depremin ardından  24 bin yeni konut inşa edilmişti. Konteyner kentte kalan kiracılara bu konutların verilip verilmeyeceği  merak konusu olurken AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım bu konuya açıklık getirdi.

Elazığlı depremzedeler yeni evlerini bekliyor!

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde Sivrice merkezli yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin üzerinden yaklaşık 2 yıl geçmesine karşın konteyner kentlerde yaşamlarına devam eden binlerce vatandaşın sorunlarına ilişkin bir gelişme yaşanmadı. 

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

TOKİ Elazığ Bahçelievler 144 konut ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ Maden Bahçelievler Mahallesi'nde 144 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden'de 144 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi 16 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden Bahçelievler 144 konut ihalesini 16 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Elazığ'da 11 arsa satışa çıkarıldı!

Elazığ Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Satışa çıkarılan arsalar arasında iki adet çocuk parkı olması tepkilere neden oldu.

Elazığ'ın Uzuntarla Köyü'nde yeni yapılacak okul engelleniyor iddiası!

Elazığ’ın merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'ndeki bir köy okulu, 2020'de yatırım programına alındı. Fakat kentte yaşanan depremden sonra okulun ağır hasar gördüğü iddiasıyla yıkılması kararı verildi. Okulunun yeniden inşası için TOKİ tarafından ihalesi yapıldı.

elazığ konteyner ihalesi Haberi

elazığ konteyner ihalesi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın olası bir depremde kullanılmak üzere konteyner alımı için depremden yaklaşık olarak 2.5 ay önce 25 Eylül 2019 tarihinde ihaleye çıktığı, fakat ‘'Maliyet yüksek'' diyerek 1 Kasım 2019 tarihinde bu ihalenin iptal edildiği ortaya çıktı.

TOPLAM 142 KONTEYNER

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, AFAD'ın ihalesinin amacı “Meydana gelebilecek afet ve acil durum hallerinde, afetzedelerin barınma ihtiyaçları doğrultusunda gereksinim duyacakları malzemelerin depolanması için konteynerlerin hızlı ve etkin bir şekilde karşılanması” şeklinde belirlenmişti. İhale gerçekleştirilseydi Elazığ'daki lojistik deposuna da 5 adet konteyner gönderilecekti. Toplam ise142 konteyner alınacaktı. İhale 1 Kasım tarihinde iptal edilirken, buna gerekçe olarak ise  “Bütün tekliflerin, alıma ayrılan ödeneğin yaklaşık maliyetinin çok üzerinde olması” gösterildi.

HAYATİ MALZEMELER

Konteynerlerin içerisinde olası bir deprem anında kullanmak üzere jeneratör, kırıcılar, aydınlatma cihazları, battaniyeler, sedyeler,...