02 / 05 / 2024

Elazığ Kovancılar Gençlik Merkezi beton

Elazığ Kovancılar Gençlik Merkezi beton

Elazığ Kovancılar ilçesi TOKİ Mahallesi'nde inşa edilecek gençlik merkezinin temeli atıldı. Belediye Başkanı Hacı Akpınar, beton atma çalışmasını yerinde inceledi.

Aile ve Gençlik Fonu yasalaştı! Fonun kaynakları neler?

Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Bu kapsamda, fonun kaynaklarının ne olacağı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? GSB alım sonuçları nereden öğrenilir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1000'e yakın sözleşmeli personel alıyor! Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! Başvurular..

Gençlik ve Spor Bakanlığı 924 sözleşmeli personel alacak. Başvurular bugün resmen başladı. Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! İşte ayrıntılar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 yurt yönetim memuru başvuru sonuçları açıklandı! Aday listesi resmen belli oldu!

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından 2022 yılı sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı sözlü sınav duyurusu yapıldı. 1.200 yurt yönetim memuru alımı sözlü sınavına katılacak adayların isimlerinin yer aldığı liste resmen belli oldu. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alıyor! GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı, açıklanması mı? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Elazığ Kovancılar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Elazığ projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Elazığ Kovancılar projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Kovancılar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Kovancılar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Bakanlık 4 bin 147 personel alıyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek için 300 Büro Personeli, 866 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile 2 bin 981 Destek Personeli (temizlik) alımı yapılıyor. Peki, 2022 GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB kura çekimi ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu merakla soruluyor. İşte merak edilen yanıtlar!

Bakanlık ve İŞKUR duyurdu! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı! Hemen başvurun...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları bugün başlıyor. İşlemler İŞKUR tarafından gerçekleştirilecek. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvuru yapmak isteyenler hemen başvurun! İşte başvuru ayrıntıları...

İŞKUR ve Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! Kamuya yüzlerce daimi işçi alınacak! İşte detaylar!

İŞKUR iş ilanları vatandaşların gündeminde yer alıyor. İş arayan ve işverenin aynı platformda buluştuğu İŞKUR ve Gençlik ve Spor Bakanlığı güçlerini birleştirdi. İşte detaylar!

Karabağlar Gençlik Merkezi 2.5 yılda tamamlanacak!

Karabağlar’da gençleri ve çocukları spora yönlendirmek amacıyla projelendirilen Karabağlar Gençlik Merkezi'nde temel atma aşamasına gelindi.

Elazığ Kovancılar'da 7.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kovancılar İcra Dairesi, Elazığ ili, Kovancılar ilçesi, Pınartepe Mahallesi 129 ada 121 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 945 bin 633 TL'ye satıyor...

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Elazığ Kovancılar Gençlik Merkezi beton Haberi

Elazığ Kovancılar Gençlik Merkezi beton

Elazığ Kovancılar ilçesi TOKİ Mahallesi'nde yapılacak olan Kovancılar Gençlik Merkezi'nin temeline ilk beton atıldı. Belediye Başkanı Hacı Akpınar konuyla ilgili açıklama yaptı. Akpınar, ”TOKİ mahallemizde yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin temeline beton atma çalışmasını yerinde inceledik. İlçemize kazandırdığımız gençlik merkezi ile gençlerimiz hem eğitimlerini alacak, hemde vakitlerini en güzel şekilde değerlendirmiş olacak. İlçemize hayırlı olsun. Gençlik merkezinin ilçemize kazandırılmasında bizlere destek olan, emeği geçen sayın bakanlarımıza, Milletvekillerimize, İl başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.



Elazığ...