03 / 05 / 2024

Elazığ kura çekilişi 2020

Elazığ kura çekilişi 2020

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank yaptığı açıklamada, Elazığ'da 132 rezerv konut kura ile depremzedelere tahsis edildiğini söyledi.

Elazığ'da 395 deprem konutunun kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri yıkılan vatandaşlar için inşa edilen konutların kura çekilişi yapıldı.

Elazığ deprem konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da yaşanan depremden sonra hayata geçirilen konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Elazığ deprem konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da 24 Ocak tarihindeki depremde evleri yıkılan vatandaşlar için Yazıkonak beldesinde inşaatı tamamlanan 381 konuttan 250'sinin kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Elazığ kura çekilişi ne zaman 2020?

TOKİ Elazığ kura çekilişi ne zaman 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Elazığ TOKİ projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri mevcut.

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman?

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Elazığ Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Elazığ Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

TOKİ Elazığ 2019 kura çekilişi 25 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan konutların kura çekilişi 25 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Elazığ Bizmişen TOKİ 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Bizmişen 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. 

TOKİ Elazığ Bizmişen kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Bizmişen projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Elazığ Bizmişen kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Bizmişen projesi için kura heyecanı başladı. Projedeki dairelerin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Elazığ Zafran kura çekilişi yarın!

TOKİ Elazığ Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu projesindeki dairelerin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi kura çekilişi!

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi kura çekilişi bugün saat 10.00'da başladı. Emekli vatandaşlara özel satışa çıkarılan projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Elazığ kura çekilişi 2020 Haberi

Elazığ kura çekilişi 2020

Merkezi Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 24 Ocak tarihinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile bölgede seferberlik ilan eden TOKİ, yaraları sarmak için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, TOKİ, bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi'nde inşası tamamlanan 119 konutu, Bizmişen Mahallesinde de 13 evi depremzedeler için ayırdı. 

Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende 132 rezerv konutun hak sahipleri kura çekilişi ile belirlendi.

Törende açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, depremin yaşandığı geceden itibaren Elazığ'da olduklarını, bugüne kadar ki yaşanan süreci adım adım takip ettiklerini belirtti.

Depremle ilgili hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını belirten Varank, "İnşallah hep birlikte bu süreci adım adım takip edeceğiz, bitireceğiz, güzel mutlu yuvalarımıza kavuşacağız. Bunun için gece gündüz demeden belediyemizle, tüm bürokratlarımızla...