04 / 05 / 2024

Elazığ Palu otel

Elazığ Palu otel

Elazığ'ın Palu ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) desteğiyle otel yapılıyor.

TOKİ Elazığ Palu'da 3+1'ler 3 bin 187 TL taksitle!

TOKİ'nin 250 bin konut projesi kapsamında hayata geçireceği Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Palu projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Palu TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Palu TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Elazığ'da deprem konutlarının anahtar teslim tarihi belli oldu!

Elazığ'ın Palu ve Kovancılar ilçelerinde inşa edilen deprem konutlarında anahtar teslim tarihi belli oldu.

Elazığ Keban'da 60.1 milyon TL'ye icradan satılık balık üretim tesisi!

Keban İcra Dairesi, Elazığ ili, Keban ilçesi, Palu Çarşı Mahallesi, 29 ada, 24-25 parsel ve  Elazığ ili, Keban ilçesi, Fırat Mahallesi, 18 ada, 15 parselde yer alan balık üretim tesisini toplam 60 milyon 156 bin 713‬ TL'ye icradan satıyor...

Elazığ Şehir Hastanesi açıldı!

Elazığ Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Hastane 5 yıldızlı otel konforundaki donanımı ve sağlık alanındaki son teknolojiye sahip cihazlarıyla şifa arayan hastalara dünya standartlarında hizmet verecek...

Elazığ İl Özel İdaresi'nden 11.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Elazığ İl Özel İdaresi, Elazığ İli Merkez, Palu, Kovancılar, Kültür Mahallesi, Yazıkonak Beldesi ve Çaydaçıra Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü toplamda 11 milyon 668 bin 670 TL bedel ile satışa çıkardı.

Elazığ Palu'ya TKDK desteği ile otel yapılıyor!

Elazığ'ın Palu ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) desteğiyle otel yapılıyor.

Double Tree by Hilton Elazığ açıldı!

Double Tree by Hilton Elazığ’ın açıldı. Elazığ’daki otel, 11 Double Tree by Hilton otelinin arasında yerini aldı. Otel 110 odaya sahip.

Elazığ Hilton 6 Aralık'ta açılıyor!

Elazığ'ın marka yatırımlarından biri olan Elazığ Hilton Otelin açılışı 06 Aralık 2016 tarihinde yapılıyor. Otel Müdürü Şeyda Ahlatoğlu Elazığ TSO Başkanı Alan'ı ziyaret ederek açılışla ilgili bililer verdi.

Double Tree by Hilton Elazığ'da açılıyor!

HİLTON, Türkiye'deki otel zincirine Elazığ'da yeni bir halka ekledi. Elazığ'da yapımı tamamlanan otel önümüzdeki günlerde açılacak. Double Tree by Hilton Elazığ'da, 110 oda, 5 süit, 1 kral dairesi, 2 engelli odası, 4 connect oda bulunuyor.

Park Dedeman Elazığ hizmete açıldı!

Dedeman Grubu’nun 2016’daki ilk oteli Park Dedeman Elazığ, konuklarını ağırlamaya başladı. Dedeman Grubu, Ballıca Otelcilik ile Anadolu’nun en eski yerleşim merkezlerinden Elazığ’da, Park Dedeman Elazığ otel ile kapılarını açtı.

Park Dedeman Elazığ 1 Ocak'ta açılacak!

Dedeman Grubu; Ballıca Otelcilik ile Park Dedeman Elazığ otel için işletme anlaşması imzaladı. Park Dedeman konseptiyle hizmet verecek Park Dedeman Elazığ oteli, 1 Ocak 2016’dan itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Palu Konağı hizmete hazır!

Elazığ’ın Palu ilçesinde kaymakamlık tarafından yaptırılan Palu Konağı hizmete hazır hale getirildi. Tarihi Palu Köprüsü ve Murat Nehri yakınına inşa edilen Palu Konağı, ilçenin ilk turistik tesisi olarak inşa edildi.

THK'dan Elazığ Nailbey'de satılık otel!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Elazığ Nailbey'de bulunan oteli satışa çıkardı. Söz konusu otelin ihalesi 22 Temmuz 2015 Çarşamba günü kapalı teklif açık artırma usülüyle gerçekleştirilecek.

Elazığ Palu otel Haberi

Elazığ Palu otel


Elazığ'ın Palu ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) desteğiyle inşa edilecek otelin temeli Vali Çetin Oktay Kaldırım ile Milletvekili Ejder Açıkkapı tarafından atıldı.


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğü tarafından kırsal kalkınma programı kapsamında Palu'nun turizmine katkı sağlaması hedeflenen otel yapımı için yüzde 65'lik hibe desteği verdi. Tarihi yapısı ile turizm merkezi olan ilçede yapımına başlanılan otel 24 odalı 54 yataklı olacak. 1 milyon 600 bin TL'lik yatırım bedeli bulunan otel için bugün temel atma töreni düzenlendi. Törene Vali Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TKDK Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz da katıldı.

Vali Çetin Oktay Kaldırım," Palu gibi tarihi çok geçmişe dayanan kadim bir yerleşim birimine böyle bir butik otelin yapılması...