03 / 05 / 2024

elazığ stadı ihale tarihi belli oldu mu

elazığ stadı ihale tarihi belli oldu mu

Elazığ'da 20.000 Kişilik Seyirci Kapasiteli Stadyum Uygulama Projelerinin Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (2. Oturum) şeklinde verilen bilgiye göre ihalenin 27 Ağustos 2015 günü saat 11.00'de yapılması planlanıyor.

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

Elazığ'da 204 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Elazığ Belediye Başkanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

TOKİ, Elazığ'da 1564 evin ihalesini gerçekleştirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), 24 Ocak 2020'de merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Baskil, Sivrice ve Maden ilçeleri ile merkeze bağlı köylerde 4 etap olmak üzere toplam 1564 ev ihale edildi. 

Elazığ Şehit Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, projesi hazır olan Şehit Fethi Sekin Külliyesi için ihale yapılacağını, inşa çalışmalarının 2021 yılı içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Elazığ'da 59.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Elazığ Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 2 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Elazığ’daki konteyner ihalesi ‘pahalı’ diye mi iptal edildi?

İçişleri Bakanlığı Kasım 2019 tarihinde, aralarında Elazığ’ın da yer aldığı kentler için depremde kullanılmak üzere konteyner almak istedi. Fakat fiyat pahalı bulundu, ihale iptal edildi.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Stadı'nda ihale aşaması kaldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, "Artık yalnızca ihale aşaması kaldı. Bunu hızlandırmak adına Bakanımızla rutin toplantılara devam edeceğiz ve ekim ayı içerisinde tekrar toplanacağız" dedi...

TOKİ Elazığ millet bahçesi ihalesi Pazartesi yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ'da da millet bahçesi yapacak. Söz konusu ihale 28 Ocak 2019 Pazartesi günü yapılacak...

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Elazığ Merkez'de 6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez İlçesi Hüseynik Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 6 Aralık'ta yapılacak...

Elazığ Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Elazığ Belediyesi, Şahinkaya ve Mornik Mevkisinde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Alsancak Stadı'nda çatı montajı başladı!

54 milyon 880 bin TL'ye ihale edilen Alsancak Stadı'nda sona yaklaşılıyor. 15 bin kişi kapasiteli statta çatı montajı başladı.

elazığ stadı ihale tarihi belli oldu mu Haberi

elazığ stadı ihale tarihi belli oldu mu

4 yılı aşkın zamandır yeni stat yapımı gündemde olmasına karşın, çok sonra gündeme alınan ve bitirilen statlar hizmet vermeye devam ederken, Elazığ'ın ise bekleyişi sürüyor. 7 Haziran'da yapılan milletvekili genel seçimleri öncesinde Elazığ'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Elazığ'a yapılacak hizmetleri sayarken, yeni stadyumun en kısa zamanda mevcut yerine yapılacağını söylemişti. Daha önce AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başbakan olarak 2012 yılında Elazığ Hava Limanı'mn açılış töreninde, ardından 2014 yerel seçimleri öncesinde İstasyon Meydanı'nda yapılan mitingde, Elazığ'a yeni stadyum yapacakları vaadinde bulunmuştu.


2015/69284 İhale Kayıt Numarası ile 18 Haziran'da ihaleye çıkılması gerekirken, ihalenin bu tarihte neden yapılmadığı ise bilinmiyor.20 bin kapasiteli yeni stadın TOKI sitesinde "değerlendirme aşamasındaki ihaleler" bölümünde yer almaması dikkat çekerken, Elazığ 20.000 Kişilik Seyirci Kapasiteli Stadyum...