03 / 07 / 2024

elazığ stadyumu nerede

elazığ stadyumu nerede

Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Av. Şuay Alpay, Elazığ Stadyumu Proje ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alpay, bu projenin bir an önce tamamlanması için gerekli tüm işlemlerin ilgili kurumlar tarafından yapıldığını belirtti.

TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesi nerede? TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesinde ödemeler nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla... 

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım başladı!

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım çalışmalarına başlandı. Elazığspor’un ikinci yarıdaki maçlarını Elazığ dışındaki şehirlerde oynayacağı açıklandı. 

Elazığspor yeni stadyumuna birkaç yıl içinde kavuşacak!

Vartaş Elazığspor Kulübü başkanlığına adaylığını açıklayan Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu dün sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Devecioğlu, Elazığspor'un yeni stadyumu ile ilgili bilgi verdi...

TOKİ Elazığ Şehir Stadyumu'nun ihalesi ne zaman yapılacak?

Toplu Konut İşletmeleri (TOKİ) tarafından yapılacak olan Elazığ Şehir Stadyum Projesi'nin askıdaki itiraz süresi doldu. TOKİ'nin internet sitesinde askıdan indirilen projenin yapım sürecinin devam ettiği öğrenildi.

Elazığ Zafran TOKİ Evleri kura çekilişi nerede?

Emekliler için 280 adet konutun satışa çıkarılacağı TOKİ Elazığ Merkez Zafran'da fiyatlar 87 bin 500 TL'den başlıyor. Peki Elazığ Zafran TOKİ Evleri kura çekilişi nerede?

Elazığ Stadyumu ihalesi 27 Ağustos'ta!

Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Av. Şuay Alpay, Elazığ Stadyumu Proje ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alpay, bu projenin bir an önce tamamlanması için gerekli tüm işlemlerin ilgili kurumlar tarafından yapıldığını belirtti.

Lady Gaga İTÜ Stadyumu nerede?

İTÜ Stadyumu nerede? Lady Gaga İTÜ Stadı nerede? Lady Gaga İTÜ Stadına nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadı İETT otobüsle nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi var mı?..

İTÜ Stadyumu nerede?

İTÜ Stadyumu nerede harita üzerinde gösteren yol tarifi var mı? İTÜ Stadyumu nerede nasıl gidilir? istanbul teknik üniversitesi (itü) stadyumu nerede? itü stadyumuna nasıl gidilir? itü stadyumu yol tarifi nasıl?

New Residence nerede Nasıl gidilir

Mintek Yapı imzalı New Residence nerede Nasıl gidilir 14 katlı olarak U şeklinde inşa edilen ve 453 konuttan meydana gelen New Residence'ta fiyatlar 56 bin TL'den başlıyor...

Ottomare Suites nerede, nasıl gidilir

Fiyatların 595 bin TL'den başladığı Ottomare Suites nerede, nasıl gidilir Teslimlerin Aralık 2012'de başlayacağı Ottomare Suites, ofis, otel ve rezidanstan meydana geliyor...  

Ayışığı Vadi Evleri nerede, nasıl gidilir

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen ve fiyatları 90 bin 700 TL'den başlayan Ayışığı Vadi Evleri nerede, nasıl gidilir Ayışığı Vadi Evleri'nde teslimler Nisan 2013'te başlayacak...

Yenimoda Evleri nerede Nasıl gidilir

Eroğlu Yapı'nın yeni projesi Yenimoda Evleri, 145 konuttan meydana geliyor. 2013 yılının Mayıs ayında tamamlanması planlanan Yenimoda Evleri nerede Nasıl gidilir

elazığ stadyumu nerede Haberi

elazığ stadyumu nerede

Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Av. Şuay Alpay, Elazığ Stadyumu Proje ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alpay, yaptığı açıklamada, Elazığ yeni Stadyumu ile ilgili daha önce resmi yollardan yapılan açıklamalara rağmen basın ve sosyal yayın organlarında birtakım yanıltıcı haber ve yorumlara yer verildiğini ifade etti. 


Elazığ stadyumu ihalesinin polemik konusu yapılmaya çalışıldığını belirten Alpay, ödeneği ayrılarak ihale süreci başlatılan bu projenin bir an önce tamamlanması için gerekli tüm işlemlerin ilgili kurumlar tarafından yapıldığını ve sürecin devam ettiğini, bu tür uygulama projelerinin mevzuat gereği iki aşamalı olarak gerçekleştirildiğini belirtti. 


Stadyum İhalesinin 1. oturumunun TOKİ tarafından 18.06.2015 tarihinde yapıldığını ifade eden Alpay, 2. Oturumunun 27.08.2015 tarihinde saat 11.00 da yapılacağını ve bu bilgilerin ve ihale sürecinin www.toki.gov.tr/ihale-tarihleri internet adresinden takip edilebileceğini söyledi. 


Alpay, kamuoyunun...